Arkadaşlar ben işletme son sınıf 5 yıl emek verdim bu sene bitiyo ama sonu belli sonu yok bu bölümün içimde sağlık okumak vardı hem diyaliz istiyorum önlisans sizce nasıl tanıdıgınız var mı okuyan memnun mu yani okumaya değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim 😊🙏
Cevabın nedir?
Ben Şu an okuyorum. bence guzel meslek ama çoğu hastanelerde diyaliz imkani için olmadigi is imkani zor. Diyaliz , brans olan bir meslek mesela cogu hastanelerde anestezici ambulansci ihtiyaclari var fakat bazi hastanelerde henüz diyaliz unitesi bile yok staj yeri bile bulma imkani zor ve sinirli olan bir meslekte is imkani bilmiyorum.. ama gerçekten insanlara ozelliklede yaslilara merhamet gostermeyi seviyorsan is imkaninida dert etmiyorsan tam senlik bir meslek :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki yilliklari bosver.
Kendi alaninda ilerle ve daha iyi yerlere gelebilirsin. Saglik sektöründe iki yilliklar ezilioyr sadece. Ve maas oranida cok düsük.
MBA yap iyi birde dilin olursa güzel isler bulursun. 5 yil okuyupta gidip sonra iki yillik okumak sacmalik.01 Yorumla- +1 yıl
Diyaliz bölümü mezunuyum meslekte ki 3. yılımdayım aldığım maaş 5850₺
Lisans hemşirelik mezunu arkadaşımla her ay aramda 50-100 arası değişiklik gösteriyor. Bu bir. Hiçbir zaman ezilmedim çünkü kendimi ezdirmedim işini iyi yapan kimse hiçbir meslekte ezilmez. Doğruluğundan net emin olmadığın şeyler için yorum yapma. Bir iki şey gördüm diye de genelleme yapma. Bu da iki. Yeterli bir açıklama oldu sanırım 🙃
2 yıllıklardan anestezi att ve ameliyathane hizmetleri iş bulabiliyor...
11 Yorumla- +1 yıl
Ya Aslında anestezi de var aklımda ama çok riskli dediler ona da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
+1 yılAb ortalamasinin 6 kati tuz tuketmeye devam edersek diyalizin onu daha cok acik kalir...
31 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi 😁
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini geliştirmene bağlı her mesleğin onu açıktır
014 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle değil
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Onlarca ünv mezunu işsiz var ki bu devirde torpilin varsa iş bulursun yoksa ortada kalırsın
- +1 yıl
Kendini geliştirmeyen sadece mezun oldum elimde diplomam var diye bekliyen insan tabi ki iş bulamaz insan kendini geliştirirse 1 gün işsiz kalmaz ülkemizde işsizlik var ona birsey demiyorum ama sadece kuru mezuniyeti olan milyonlarca insan var onların arasında olursa insan tabi ki iş bulamaz
- +1 yıl
İs beğenmemek te bir seçenek
- +1 yıl
İş beğenmemek nedir ben bir yıl hazırlık la beraber 5 yıl bir bölüme emek vermişim sertifikalarla desteklemisim her türlü seminerlere katılmısıım iki dilim var gidiyorum bir askeri ücrete çalıyorum el insaf hiç okumsyayım o zaman ben gideyim bir yere çalışayım nr gerek var bunca emeğe
- +1 yıl
Agresif konuşmayacaksan devam edeceğim seni yargilamiyorum ki böyle bir hakkımda yok ama sen bunu yapiyormus um gibi konuşuyorsun ben de bir işverenim özel sektörde işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim sadece kendi gozlemlerimi söylüyorum sakin ol
- +1 yıl
Agresif konuşmuyorum sadece biz emek verenlerin durumunu söylüyorum
- +1 yıl
Seni anlıyorum ama özel sektör modern kölelik gibi bir nevi bende lisans mezunu garson calistiriyorum adam normal ise girse kendi işi ile alakali garsonluktan az alıyor haklısın şartların iyileştirilmesi şart elbet nitelik li elemanlar en çok ihtiyaç duyulan şey fakat söyle bir gerçekte var İstanbul da cok güzel bir projede mühendis bulamadık mesela adamlar 2.250 lira maaşı beğenmiyorlar diyoki 1 senedir işsiz im cv ye bakıyorsun bir staj tecrübesi var o istiyorki 10 bin TL maaş alayım öyle bir dünya yok malesef henüz kariyer sitelerine birton para bağladık en son 20 gün sonra birisini bulduk adam programcı ama mühendisin işini yapıyor 2000 liraya o başladı demek istediğim bu yani asgari ücret tabiki çok saçma nitelik li insan için ama bu ülkemizin bir sorunu malesef
- +1 yıl
Kendini geliştirmiş ve isi bwgenmemek derken böyle birşey kastediyorum
- +1 yıl
Sizi anlıyorum ama şöyle de bir durum var tecrübeli eleman aranıyor deniliyor ama biz ise girmeden nasıl tecrübe sahibi olabiliriz ki böyle saçma bişey olabilr mi tabi ki dediğiniz gibi 10.000 ücret istemek çok saçma kademe kademe yükselmek gerek direk ben mühendisim istediğim şudur demek doğru değil ama diyorsunuz ya hani adamın sadece staj tecrübesi var yeni mezun biri tabi ki başka ne tecrübesi olabilir bir alınsalae bu gibi mezunlar neler yaparlar belki de ama fırsat tanınmıyor tanınmayınca da işsiz güçsüz ortada kalınıyo
- +1 yıl
İşte diyorum ya o tecrübesiz olduğu için o maaşı veriyorum ben ona onu beğenmiyor bu maaşla basliyacak kademe aldıkça tecrubelendikce maaşı artacak o istiyorki yürümeyi öğrenmeden kosayim
- +1 yıl
orda tabi ki yanlış yapmış ama benim bahsettiği askeri ücret çok gücüme gidiyor anlatabiliyor muyum kendimi kesinlikle küöümsediğim den değil asla öyle bişey yapmam ama o kadar emek var öğrendiğim şeyler var is veren askeri ücret diyo ee benim okumamanın anlamı nerde ben neden okudum o zaman diyorum
- +1 yıl
Sen haklısın ama bizim ülkemiz malesef böyle istersen seni yönetici bir arkadaşım var bayan onunla tanıştırayim eğer lokasyonlariniz uyuyorsa kadın personel istihdamina öncelik veriyor arzu edersen
Asla okunmaz iş imkanı yok bi kere kesinlikle okuduğuma çok pişmanım kpps desen 85 86 alman lazım ki atanasın ama zor bu ülkede
00 YorumlaBoşuna okuma diyorum. Çünkü iş imkanı çok az.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBaşka sağlık bölümlerine yönelmelisin. Hemşirelik gibi.
00 YorumlaHerkesi işleticen yani öyle mi 🤣🤣🤣
00 YorumlaPek sayılmaz 😕
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya 😡
+1 yıltabıkı acık
00 Yorumlasanmam
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi