Merhabalar ben açıktan üniversite okumak istiyorum okul öncesi öğretmenliğini çok istiyorum bu konuda bilginiz var mı açıktan okumak hakkında hiç bir bilgim yok
Cevabın nedir?
Açıktan kastın açıköğretim gibi bişeyse orda bu bölüm yok. Bazı üniversitelerde uzaktan eğitim var ancak o iki yıllık ve adı çocuk gelişimi.
Okul öncesi mezunuyum istediğin her şeyi sorabilirsin.02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım sen okul öncesi mezunusun ben o bölümün öğrencisiyim şu çocuk gelişimi mezunlarına anlat da aynı şey olmadıklarını kabul etsinler artık ben yoruldum çünkü.
- +1 yıl
@ylesinehesap Ben şu an çocuk gelişim okuyorum ve okuduğum bölüm sağlıkla ilgili bir bölüm okul öncesiyle bir alakası yok sizin alanınız çocoklar bizim ki bebekler, ama buna rağmen çocuk gelişim hocaları ögrencilerin kafasına onların okul öceci olduğu algısını yerleştirmeye çalıştığı için bir çok kişi bu iki bölüm arasında ki farkı göremiyor, tabi bunda birazda toplumsal ön yargıların da payı var.
Öğretmenliği bu kadar yerler altına almayın. Bir ara aöf de o bölüm vardı. Ama çok şükür kalktı. Okulun içine girmeden, eğitimci olunmaz. bir mantıklı olun.
21 Yorumla- +1 yıl
katıldığım yorumlardan biri daha.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim fakültesi içine girmeden heleki bir okulda staj yapmadan öğretmen olunmaz
010 Yorumla- +1 yıl
Fikirlerimiz aynı olması ne hoş değil mi hoca hanım 😂🤙
- +1 yıl
Ben olamdım ama 4 yıl okudum olmuş kadar 😂 ah ah sıraları u dizip azmı sunum yaptık
- +1 yıl
Ah ah öğrenciyken her yıl öğretmenler gününü kutlar birbirmize hediye verirdik 😂
- +1 yıl
Neyse hocam geçmiş ve gelecek öğretmenler gününüzü kutluyorum sizinle bu başlık altında yorum yazmak benim için şeref 👏😊😊😊
- +1 yıl
✋😊👌
+1 yılEdebiyat tarih ve felsefe okuyabilirsin öğretmen olmak istiyorsan
07 Yorumla- +1 yıl
@Perfidiae hayret olan nedir?
Soran+1 yıl@Perfidiae eğitim alanlarda dört dörtlük öğretmen olduklarını düşünmüyorum çoğu ben nerdeydim havasındalar
- +1 yıl
Öğretmen olabilmek o kadar basit değil zaten senin gibi kendini beğenmiş öğretmen olmuş işte ne öğretecek öğrenciler ayrım yapmayı mi dağıtmayı mi formasyon alan herkez öğretmen olamıyor KPSS senin gibiler için var
- +1 yıl
@Perfidiae hanım efendi edebiyat bölümünu bitireceksiniz ardından formasyon alacaksınız çalışıp kpss yi kazanacak ve öğren bir öğretmen olacaksiniz ogrecilerinize umut etmeyi başarmayı pes etmemeyi ogreteceksiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Çocuk gelişimi oku ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yıleğitimi açıktan okyamazsın
00 Yorumla
+1 yılAçığa karşıyız kapalı olmalı😀
00 YorumlaHayırr.
00 Yorumla
+1 yılGüzel misin