Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde mezuniyet derecem 2.
26 düşük bende senin gibi düşünüyordum zaten yüksek lisans için diploma notu %10 20 etkili.. önemli olan ales.. mba yüksek lisans çok iyi.. psikoloji de Güzel yapabilirsin22 Yorumla- +1 yıl
Zaten işletme mezunuyum mba gereksiz gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben işletme mezunu değilim.. genelde duyduğum şeydi mba.. ik ci olabilirsin bunun için cabalayabilirsin
+1 yıl2.19 ortalamayla seni hicbir yere kabul etmezler. alesten veya yds'den ucuk bir puan alman lazım
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle ne iş yapmak istiyorsunuz ya da yapmak istediğiniz başka bir iş yapmak düşünüyormusunuz bence farklı bir sektörde tecrübenizi kullanmanızı tavsiye ederim
09 Yorumla- +1 yıl
Satış pazarlama alanında işlere başvurdum ev satışı araba satışı gibi ama hepsinden elendim bunalımdayım. Bana göre olan kurumsal yerler geri dönüş Bile yapmıyor başvuruma
- +1 yıl
Bana göre o işler de elenme şansın çok yüksek onları bir kenara atın farklı yerlerde daha güzel işler yapabilirsiniz bu konuda çok açık olan kurumsal firmalar var
- +1 yıl
Kurumsallar da tecrübe yüzünden almıyor cv ye bakıp aramıyorlar Bile, lise mezunu işlerinden de eleniyorum, neden elenme şansım yüksek peki ve nereye başvurmalıyım
- +1 yıl
Onu araştırma nızı isterim inananın açık ve iş portföy ü açık olan firmalar mevcut sektör de oralara bir bakın lütfen 🙏
- +1 yıl
Hangi firmalar peki
- +1 yıl
Bunu kendinizin bulmasını tavsiye ederim size hangi firmalar olduğunu şimdilik size paylaşım yapamam özür
- +1 yıl
Peki ev be araba satışına neden beni almıyorlar sizce
- +1 yıl
Bence o sektör şu an iş alımında dolu olduğu için
- +1 yıl
İkamet olarak hangi ildesiniz sakıncası Yok ise tabikide daha fazla yardımcı olmak açısından sadece sordum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaş yolla bakalım cv ni bir sağa sola verelim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun sen peki
- +1 yıl
kendi şirketim war
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası