KPSSye hazırlanmayı düşünüyorum fakat atamalar nasıl olur hiç fikrim yok. Rica etsem bir bildiğiniz ya da fikriniz var ise benimle paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılisisizm asla iki yıllık tavsiye etmiyorum Bölüm arkadaşlarımın hepsi işsiz özellerin hiç biri almıyor İstanbul'da basvurmadim özel kalmadı tanidikla bile giremedim almiyorlar staj tecrübesi dışında tecrübe istiyorlar çalışmış olarak paramediklerde işsiz boşuna iki senenin harap etme hemşirelik oku kesin iş bulursun çalışma alanları çok geniş çünkü huzur evi rehabilitasyon merkezleri yemekhaneye iş avm leri hastaneler yoğun bakımlar vs vs daha da çok vae ama anestezi de sadece ameliyathanede sin ve şu an kadro dolu ozellere de ve her özel de anestezi etkileri ve teknisyeni calsitirmiyorlar mesleğimiz bazı hastanelerde yok sayılıyor. ayrıca olan bir hastanenin ameliyathane odası toplam 6 küçük çaplı hastanelerde ise 2 ve bu kişiler zaten oralarda senelerin vermiş insanlar yeni bir hastane açıldığında da işe aktarma yapıyorlar bu senelerdir çalışanları birde demet okumassan staj yerini kendin ayarlamak zorundasın özelde staj yapacaksan 1500-2500 TL vereceksin bir ameliyathane odasında bir tekniker bulunuyor hastayı sadece induksiyonu da doktor geliyor birde ameliyat bitince ekstubasyon da onun dışında amelyt ta bir komplikasyon gelişirse ondan sen sorumlusun ve tedavi sürecini swn başlatmak zorundasın hasta eğer kardiyak arrest olur ise yani ölürse seni kat a çağırıp sorguluyorlar. He diyelim ki iş buldun verdikleri maaş acibadem de bile 1450 TL bu kadar strese değmez boşuna okudum keşke okumasay dim. Rakip eledigimi düşünüyorsan hastanelere gidip bilgi al. son 3 senede 10 bin mezun verildi herkes işsiz atamalar da yok ama yinede sen bilirsin geleceğin açık olur inşallah
123 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok yeterli bir açıklama oldu fakat ben bölümü okudum bitirdim ve işsizim
Cevap sahibi+1 yılbendensin işte şimdikiler öğüt veriyoruz inanmıyorlar sanıyorlar ki rakip eliyoruzz.. tanidiggm var falan diyenler var bende ranidigim la giremedim o alsana insan kaynakları karışıyor ı. k karışması başka birşey çıkıyor yaaa okusunlar okusunlar biz keyfimize bulamadık sanki
Cevap sahibi+1 yılbu arada sen hangi üni?
Soran+1 yılAynen öyle haklısın
Soran+1 yılÜsküdar
Cevap sahibi+1 yılbende bau
Soran+1 yılSen ne yapıyorsun peki şu an kpss falan mi
Cevap sahibi+1 yılevet ama iş yok bulamadım sendemi
Soran+1 yılEvet maalesef.
Cevap sahibi+1 yılnapcaz böyle yaaa :/
Soran+1 yılİnsanın zoruna gidiyor ya Allah yardımcımız olsun :(
Soran+1 yılHemşireliğe tamamlamayı bile düşünüyorum hiç öyle bir isteğim yokken sırf boşa gitmesin diye
Cevap sahibi+1 yıl1. sınıftan baslatiyorlar 1. sınıftan başlama bile her türlü 4 senede bitiyor öylede çünkü okul belirli bir kredi alma hakkı veriyor onun dışına çıkamazsın yani
Soran+1 yılBen 3 diye biliyordum tühh
Soran+1 yılSen nerde yaşıyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılSen
Cevap sahibi+1 yıluskudarda yaşıyorum ben camlica
Soran+1 yılİstanbul Sancaktepe
Cevap sahibi+1 yılyasin kac
Cevap sahibi+1 yılboy ve yaş büyük değilse paramedige geçiş yapabilirsin aslında
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
Daha atama ya da başka bölüm okudunuz mu bilgi verebilir misiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılÇoooookk yüksekkk puan 😉
17 Yorumla
Soran+1 yılKaaaaaç mesela 😅
- +1 yıl
2014 de 89 ile atandım 2016 sınavı ile 84 85 arasında kaldı
Soran+1 yılYeni mezun oldum özelde iş bulamadım bende KPSS'yi tek Ümit haline dönüştürdüm ama yapabileceğime inanıyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
İnanıp çalışınca olacağını biliyorsun kolay gelsin 😄
Soran+1 yılTeşekkür ederim normalde istediğim şeyler için çok çaba harcamam hatta çok istemem inanmam ama bu farklı inanıyorum.
Soran+1 yılİyi geceler.
+1 yılAnestezi iş imkanı yüksek
01 Yorumla- +1 yıl
Anestezi mi tıbbi sekreterlik mi önerirsiniz hem rahatlık hem atama yönünden 🙏
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Önlisans anestezi devlet atamaları hakkında bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat