üniversite dediğim açıköğretim değil hem kpss ye hemde ygs/lys ye hazırlanmak istiyorum kpss yi kazanırsam üniversite de okuyabilir miyim
Cevabın nedir?
kesinlikle okunabilir şuanda senin dediğin durumca binlerce hem çalışan hem okuyan insan var , genelde amirler de bunlda sıkıntı cıkarmıyor (cıkaranda var elbet ) zaten yasadada okumanın bir hak oldugu yazar bunu kimse engelleyemez..
kendimle ilgili örnek vereyim lise biterken öss ye hazırlanacagıma tüm agırlıgı keşke kpss ye verseymişim , üniversite bana 5 yılda çok sey kazandırdı ancak artık öyle bir dönemki ha lisans bitirmişsin ha lise maaşlar o derecede enteresan bir durumda çalıştıgın kurum ve birime göre değişiyor bu21 Yorumla- +1 yıl
fıstıkçı cevabı beğendi
+1 yılsanırım yapılabiliyor benim bir arkadaşım Ankarada bir üniversiteyi kazandı aynı zamanda kpss yide kazanarak memur oldu. Ama bir kadro değişikliği yapmak zorunda kaldı. Yani normal masa başı statüsünde değilde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Ama 657 ye tabi idi.
01 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle yapyorum üni ye kayıt yaptırdım sonra atandım hem çalışıyorum hem de okuyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Bu konu hakkında sizden daha çok bilgi almak istiyorum. Mesaj atamadım siz bana geri dönerseniz çok sevinirim.
- +1 yıl
Lütfen iletişime geçelim
- 1 yıl
Merhaba bu konu hakkinda daha fazla bilgi almak istiyorum da konusabilir miyiz.
- 1 yıl
@Karamellikiz12 bişey öğrendinzmi
+1 yılBen hem memurdum hem de orgun ogrenciydim. Donem uzatmadan bitirdim okulumu.
19 Yorumla- +1 yıl
Size nasıl ulaşabilirim
- +1 yıl
@Zehra667777 istek attım ben.
- 1 yıl
@Simyaciii merhaba bilgi alabildiniz mi acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
bu sene bende tekrardan üniversite okumak istiyorum.şuan müdürlükte bir arkadaşım okuyor biraz zor oluyor ama okuyor.ayrıca aynı işi yapıp da 600 liraya yakın eksik maaş alınca zorluk da kalmıyor ortada :)))
00 Yorumla2.ogretımde okuyabılırsınız,ancak hayatınız allak bullak olacaktır,hep bır koşturmaca,hep bır yarıs,ama olur yani,basarılar,azmın elınden bırsey kurtulmaz
11 Yorumla- +1 yıl
siz ne okuyonuz hocam ?
+1 yılPekala mümkündür. Teyzem belediyede memurken öss sınavına girip uluslararası ilişkiler kazandı. Ama tabi ikinci öğretimde okumak gerekiyor
10 Yorumlatabi ki ama istediğin bölüme bağlı yani çaılışırken okuyabileceğin bir bölüm olmalı devam sorunu olmayan bir bölüm.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 552 cevap paylaştı. okunur. bizim üni de var.adam öğrenci işlerinde çalışıo. aynı zamanda edebiyat okuyor.
02 YorumlaOlur diyenler, devamsızlık problemi varsa nasıl hallonacak?
10 Yorumla
+1 yılbende bu sene her ıkısıne gırecegım ınş olur isteyen herkesın. her ıkısıni yurutmek tabıkıde bıraz zor olsada ıyı bısı okuyabılırsın tabıkıde
00 YorumlaÜni okurken o tarz bişey yapan birilerini duymuştum
10 Yorumla
+1 yılacıktan okuyabilirsin.
Ya da ikinci ögretim okuyabilirsin.00 Yorumlaimkansız değil elbet yapanlar var .:D ama kolay değil hani
00 YorumlaGece öğrenimleri var örgün öğretim olarak gece okuyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılbende öyle birşey yapmayı düşünüyorum ünide okuyarak aynı andada çalışmak istiyorum 4 yıl sonra yani üni bitincede işten istifa etmeyi düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Naptınız peki
- 1 yıl
@Zehra667777 merhaba konu hakkinda bilgi alabildiniz mi acaba
+1 yılyapabilirsin yapan arkadaşlarım var kendisi memur açıköğretimden devam ediyor
00 Yorumlahem memurum hem de yüksek lisans yapıyorum.. ünv. 3 sınıfta memur oldum.. bölüm biraz uzasa da bitti çok şükür.. olur yani.. hatta daha iyi olur
01 Yorumla- 1 yıl
Merhaba bu konu hakkinda daha cok bilgi alabilir miyim sizden
+1 yılHem memur olup hemde örgün Egitim gören varsa benimle iletişime geçebilir mi🙏
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen adliyede çalışıyorum okula izin vermiyorlar.(örgün)
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi adliye katip misiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılben pc müh okuyorum aynı zamanda da okulda müstahdemim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyor hocam bilgi verirmisin
Ya benimde merak ettiğim şeyler var
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılÇok var öyle yapan. Sen yeterki iste :)
00 Yorumla
+1 yılzorlarsan okursun anasını satım:D
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 828 cevap paylaştı. okunabilir benim öyle çok arkadaşım var
00 Yorumla
+1 yılokudum canım problem olmuyor ikinci öğretimdeydim.
00 Yorumla
+1 yılaynısını bende yapmayı düşünüyorum.. =)
03 Yorumla- +1 yıl
inş kazanırız..
Bi memur olamadık iyi mi!
00 Yorumla
+1 yılvay beee morvi reyizde dönmüş.
02 Yorumla- +1 yıl
hatırladnmı ?
olur yaw bende öyle yaptım
02 YorumlaOkunabilir tabiki. Bizim okulda çok vardı öyle.
00 Yorumlakısmet olursa bnde o şekilde ypmyı dşnyorum
00 Yorumlaevet açıktan okuyabilirsin
00 Yorumlaolunur tabi hiç bir engel yok
00 Yorumla
+1 yılseneye bunu düşünüyorum gündüz çalış gece oku :)
00 Yorumlavar öyle ikisini bir arada yürüten tanıdıklarım
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet okuyabilirsin.
00 Yorumlabiraz zor olur
00 Yorumlaevet mümkün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam