+1 yılikiside iyi meslek ama diş hekimliği çok yakında tarihe karışacak kök hücre tamamlandığında diş ile ilgili sorun yaşayan hasta kalmayacak ama yazılım mühendisliği ölmez hiç bir zaman hatta dişle ilgili araç gereçlerin bakımını yazılım mühendisleri yapacak
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ne alakası var diş birtek diş çürümesi vs. değil ki şekil bozukluklarıyla da ilgilenen bir alan eğer öyle birşey olursa doktorlarda işsiz kalır.
- +1 yıl
şekil bozukluğu falan da kalmayacak artık
- +1 yıl
evet işsiz kalacak zaten artık herşeyi robotlar yapacak yapay zeka çalışacak insan yerine
- +1 yıl
yapay zekayı da yazılım mühendisleri geliştirecek denetleyecek
- +1 yıl
İyi bir dişci ol bari insan sağlığı ticaret değildir ortalık dişçi kılığında gezen tüccarlar ile dolu
Walla devir teknoloji devri yazilim muhendisligi eger bu iste cok iyisen yok ugrasamam diyorsan dis hekimligi...
00 Yorumla
+1 yıldişin işi bitmez bide nam yaparsan iyi para kazanırsın ama ne iğrenç ağızlar dişler gelecek. kimi zaman kusasın gelecek...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa orası öyle tabi ama eğer diş kazanırsam ortodonti uzmanlığı yapmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılYazılımdan bir müddet sonra bıkarsın sıkılırsın sevmezsin diş eğlenceli olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
yazılımdan bıkarsın mı! Ne anlıyorsun ki sen yazılım deyince dünyanın en zevkli ve yelpazesi en geniş meslektir, yazılım, facebook, google, youtube, microsoft, apple, röntgen, ultrason, mr cihazları, yapay zeka hepsi yazılım ürünüdür.
tam tersini söylüyorsun asıl diş hekimliği sıkar adamı dişin içini boşalt kanal tedavisi yap köprü yap implant yap dur bunun neresi eğlenceli...
implantın cihazını bile yazılım mühendisi yapıyor idrar tahlili yapan cihaz bile yazılım ürünü
diğer yandan insan sağlığı eğlencelik değildir rant kapısı hiç değildir - +1 yıl
Bilgisayar mühendisiyim ya ben sıkıldım ve arkadaşlarımın hepsi de sıkıldı
Soran+1 yılDiş hekimliğine karar verdim
- +1 yıl
Enteresan bir durum gerçekten demek ki sana hitap eden bir meslek değilmiş bilgisayar mühendisliği tercih meselesi tabi birazda zaten türk eğitim sisteminin cilvesi bu aptalca bir sistem yüzünden kimse okumak istediği bölümü seçemiyor
Ben bilgisayar mühendisi olsam instagram gibi whatsapp gibi ya da daha farklı bir şey yapar oturur parasını yerdim
Soran+1 yıl@NesliTükenmişErkek sağlık sektörü zaten daha ilgimi çekiyor dediğin doğru bilgisayar kendini geliştirdiğin zaman uçsuz bucaksız bir alan oturduğun yerden bile milyon dolarlar kazanabilirsin ama ben kendimi hep beyaz önlüklü hayal ettim, o alanda kendimi daha iyi geliştirebileceğimi düşünüyorum
- +1 yıl
Anladım!
Önemli olan meslek aşkı zaten bu durumda diyecek başka söz kalmıyor eğitim ve meslek hayatında başarılar dilerim
yazılım mühendisliği okuyorum çok zor boşver :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAaa öyle mi hangi üniversite? Diş hekimliği de çok zor ya zorluk beni pek yıldırmaz açıkçası iş imkanı çok daha önemli benim için😂
Soran+1 yılYa aslında ikiside benim hayalimdeki meslek değil ama malum çevre yönlendirmeleri, iş bulamazsın demeler falan :D Bana kalsa direk veteriner hekimliği yazarım ama iş yok diyorlar..
Yazılım
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Dış Hekimliği elbette kız ayool
00 Yorumla
+1 yılLahmacun ustası.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yıldis hekimligi
00 Yorumla
+1 yılDiş.
00 Yorumla
+1 yılMühendislik bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Diş hekimliği nöbet DUS falan zor biliyorum. Çıkmıştım bir diş hekimiyle.
Soran+1 yılNöbetleri zor olmuyor, DUS'ta zorunlu değil normal diş hekimi olarakta görev yapabiliyorsun.
- +1 yıl
Değil ama uzman olamıyor ve daha az kazanıyorsun.
Soran+1 yılAz bile olsa 4 civarı filan alıyorlar gittikçe artıyor başka 4 binle başlayan bir meslek yok tıp haricinde
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiş hekimliği
00 YorumlaDış hekimligi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat