+1 yılNasil yani kamera karsisinda ne yapiyoesun da para kazaniyorsunn?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ben de ozel ders veriyorum ogretmenim. Sen ozel ders mi veriyosun webden
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıltanıdığım bayan arkadaşlar var bu işi yapan ve bu şekilde geçimini sağlayan
03 Yorumla
Soran+1 yılOda ayrı bir meslek saygı duymaları lazım
- +1 yıl
kimsenin kimseyi yadırgama hakkı yok kimse kimseyin geçimini karşılamıyor çünkü.
insanlar birilerini hor görmeden önce düşünmeli ve bob amcayın dediği gibi
lh6.googleusercontent.com/.../..._1990802654_n.jpg - +1 yıl
teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatırıyorlar mı paranı?
039 Yorumla- +1 yıl
Ne is yapiyolar ki?
Cevap sahibi+1 yıl@Murathankeser61 ks de kızlara hep teklif ederler. Yapacagimdan değil de harbi merak ettim veriyorlar mi parayı diye...
- +1 yıl
Istersen deneyelim :))
Soran+1 yılCanım yatiriyorlar haftalık olarak. her irtibata gecene kulak asma bu arada sapik erkek dolu. bilgi almak istersen ben sana bilgi veririm.
- +1 yıl
Ben de istiyorum yaaa. Biri benle de iletisime gecse yaa. Cok fena durumdayim gozlerim azicik bayram etsin yaaaa
Soran+1 yıl@KingStarr ben kimseyi trollemiyorum beyefendi. Meslektasim var mı diye merak ettim ilgileniyor veya ihtiyacı varsa yardımcı olurum elbette ki benim gosterecegim şeyler açık netttir benim elime birşey geçmiyor yani
Soran+1 yıl@Murathankeser61 isimiz bu sitede dakika alman gerek :))
- +1 yıl
Ne yapacagimi anlat o zaman ne gerekiyosa yaparimm
- +1 yıl
@KingStarr ok
Cevap sahibi+1 yılIyi de ailen falan fark etmiyor mu demiyor mu banka hesabın varmış bu para nereden geliyor kim yatırıyor vs diye
Soran+1 yılBanka hesabın olduğunu ancak sen görebilirsin kim fark edicek canım . Paraminda olduğunu pek kimseye belli etmiyorum zaten :) ama kaliteli yasiyorum benim bir çok hesabım var zaten kimse girip kontrol edemez. En basit şeydir hesap işi
Soran+1 yıl24 yaşındayım o kadarsa sorgulanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim ya benim annem cok iyi bilir öyle şeyleri korkarım yani ben 😄 bir de ne kadar kazaniyorsun ki oradan?
Cevap sahibi+1 yıl@KingStarr oha 1 ayda almaz o kadar herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@KingStarr ay yok hayır merak ettim sadece ben
Soran+1 yıl3 -4 bin falan olmuyor çalıştığın saat kadar alıyoralıyorsun odemelerin haftalik oluyor aylik ortalama 2600 e geliyor
Cevap sahibi+1 yılE sen kaç saatini buna ayırıyorsun ki?
Soran+1 yılHa birde erkeklere dikkat et deme sebebim aynen şu yardımcı oluyum ayağıyla senin calistigindan komisyon alıyorlar.. dikkatli ol öğrenmek istersende şu şu diye yönlendiririm seni yoneticiye böyle israr edene guvenme derdi çıkar unutma
Soran+1 yıl@KingStarr aa soru benim git surdan ayol musalllat oldu ya bildirimin gelmesin mümkünse rahatsız oluyorum
Soran+1 yıl@KingStarr guldürdün yaa tamam gideyim :)))
Cevap sahibi+1 yılKuzum seninle bir konuşabilir miyiz? Ne sorsam beyefendi cevapliyor da buradan yazmak istemiyorum o yüzden
Soran+1 yılTabi. Normal bir kullanıcı aç yorum yap ben mesaj atayım sana gizliden olunca özel mesaj aramıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@KingStarr ay bir çiksana sen ya. Aaa
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum da gizliliği de açmak istemiyorum. Başka bir yol var mi 😄
Cevap sahibi+1 yıl@KingStarr ya sen gitmemis miydin ya aaa 😄😄
Soran+1 yılHiilall kullanıcı adım arat bul profilimi :))
Soran+1 yılHiilalll pardon ilk yorumda yanlis yazdim 3 tane l var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılbir ara fazlasıyla takılıyordum güzel hatunlar ve sınırsız show kar oluyor 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKamera karsısında yaparsa eskort olmadığını sanıyor kendini 🤣 tanımadığı insanlara para karşılığı yüzünü kapatıp veya açıp internet üzerinden show yapıyor :D eskort değilim diyor imam galiba 😥🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılEskort olmayi yadirgamiyorum canimsin. Eskortlarin birinden kuyruk acin var galiba böyle uzun uzadiya usenmeden yazdığına göre.😄😄 az ötede ağla
- +1 yıl
Yadirgamazsın tabi insanların seni mal olarak görmesi ötekleştirilmen kadın yerine koyulmamaya alışmışsın. kaliteli ayaklarının üstünde duran kadın olmak yerine her erkeğin bacaklarının üstünde olmanızdan belli. Sana kim ne laf anlatsın ki kendinize bunu layık görüyorsanız.
- +1 yıl
Eskort olmayı yadırgamıyormuş 🤣 Gurur duyun bence. Paraya taptığınız sürece obje muamelesi görürsünüz
Soran+1 yılKaliteki yaşam elimizin altindaydi da biz mi ittik sanki? Az otede gevezelik yap.
- +1 yıl
Kaliteli yaşam elinin altında olmayan herkes yapsın ozaman? Ulan savunmanzda kendiniz kadar saçma. Hiç beynini kullanıyım mantığınız yok. İlerde pişman olacağnız işler. Neyse kafa yapınızdan belli ne b. k yerseniz yeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye disarda gidip adam insan gibi calismak zormu geliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende o sitelerde bazen kafa dağıtmak için dakika alıyorum 😊
012 Yorumla
Soran+1 yılBende o dakikalar karsiliginda calisiyorum :) sitede
Cevap sahibi+1 yılHangi site peki
Cevap sahibi+1 yılSen Snap ole başlayan bir uyemiydin daha önce burada
Soran+1 yılSite adını buradan veremem mesajlarda verebilirim ancak yokk bu benim tek kullanicim
Cevap sahibi+1 yılBen sohbetciyim 😊
Soran+1 yıl:) sen hangi sitelerde takiliyorsun rumuzun ne? Acaba karsilastik mi hiç
Cevap sahibi+1 yılSarmasdolas ve cafecanli da takılıyorum
Soran+1 yılKullanıcı rumuzun neeee? 😄 denk gelise bak ya
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mi
Soran+1 yılCik ya merak ettim
Cevap sahibi+1 yılCiktim
- 1 yıl
merhaba siteden ödemeyi nasıl alıyoruz bilgi verirmisin
Türkiyede yok böyle birşey diye biliyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yok. Aylardir bu işi yapıyorum ben :) site adı verirdim ama etik olmaz yorumlarda vermem
Soran+1 yılSohbet sitesindeki kızları hiç görmediniz mi? :) girin bir arastirin yasa dışı yanı yok ki tek farkı yüz acmiyorum ben
Soran+1 yılAnlıyorum olabilir tabiki saygı duyarım :)
Stripchat bedava full şov paraya gerek yok 😂
00 YorumlaSenin ki de iyiymiş gadasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazanmana yardım edeyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılSkypten de yapıyorum edebiliredebilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yılSüper olur
Soran+1 yılSkyp Adresi gönder
Cevap sahibi+1 yılFace ya da WhatsApp
Soran+1 yılAhaha o xamsn gerek yok bay
Cevap sahibi+1 yılOkk
+1 yılO ne be?
04 Yorumla- +1 yıl
@Nonestian Off be çok kötü
Soran+1 yıl@Nonestian hayır eskort değil kamera karşısında para karşılığında şov yapıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılulaş bana bende kazanmana yardımcı olayım
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNasıl yanı
01 Yorumla- +1 yıl
Reklam işimi
+1 yılAnlamadim
00 Yorumla
+1 yılAnlamadım
00 Yorumlaallah bereket versin
00 Yorumlakime baglisinn
00 Yorumla
+1 yılnasıl oluyor
00 YorumlaNasıl oluyor ki
00 Yorumla