Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler. Ben 21 yaşında üniversite okuyan bir arkadasinizim. Silahli özel güvenliğe yazildm. Bankalara girmek için ne lazim. Maaslari nedir calisma sartlari vs vs. Sizde deger mi. İs bulabilirmiyim. Cevaplariniz icin şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBankada çalışabilirsin eğer istersen tabi başvurursun ilanları takip edersin her şirkete güveneyim deme çoğu sahtekar vergi kaçırıyor sigorta yapmazlar eksik yaparlar mesai var derler ama ücretini ödemezler ben de güvenliğim çünkü her türlü oyun var bu şirketlerde günde 12 saat çalışırsın kimi yer yemek verir servis bile vardır bazıları ticket bile verir hatta bayram da erzak yardımı verir ama tabi çok az yerlerde olur bu sağlam firma bulursan çalışılır ama işler ihale sonucu olduğundan kalıcı olmuyorlar özel güvenlik olarak haklarımızı bilmemiz bizim yararımıza kardeşim gece de gündüz de çalıştım her türlü pisliği gördüm silah çekeni tehdit edeni biraz da tehlikeli yani iş dikkatli olmalı
27 Yorumla- +1 yıl
Kimliği al öyle başvur kimliksiz çalışmak yasak ve cezası ağar kursa kayıtlı isen sen onlara sor eğer eleman açığı olursa zaten kimliğin elinde olunca yardım ederler dediğim gibi kimlik olmadan iş vermiyorlar ben bile daha alamadım sınava girdim kazandım emniyete gittim izin belgesi verdi polis memuru iş bulursam düzgün bir yerde alacam yeni kimliği
- +1 yıl
Bir bir buçuk ay sürüyor soruşturma oluyor işte bekliyorsun çıkmasını valiliğe gidiyor belgelerin imza için on beş yirmi gün sürüyor yani çok yoğun bizim bura bir de randevu alıyosun emniyetden randevu olmadan almıyolar polisler yeni çıkardılar bunu da
- +1 yıl
Ders görüyorsun işte yangın ilk yardım özel güvenlik hukuku silah bilgisi falan bu konular var buralardan çıkabilecek soruları size anlatıcak gelen öğretmenler
+1 yılaslında güzel iş ama yerinde yaparsan. hep alınan yerler neresi biliyomusun Avmler. siteler. devlet hastaneleri. ve rezidanslar
yani nerde b0k kırığı yerler var hep oralarda iş ilanı var merdiven altı firmalar sayesınde özel guvenlıkte b0k oldu esasında samımı soyluyorum tam yatışlık iş yaptığı hiç b0k yoktu taki merdiven altı firmalar kodumun emekli aç eski rütbelileri yüzünden.05 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle güzel bir yer bulamazsın torpilin yoksa söyleyim bunu kesinlikle yani merdiven altı firmalarada sakın girme tavsiyemdir. a. kodumun işi öyle bir işki özgüven kırar başka hiç bir işe yaramaz bu güvenlik işi.
- +1 yıl
şehir nere
+1 yılAsgari ucret alirsin tanidigim birkac kisi var sadece sertifikasini alabildiler iş girebilmen için torpilli olman gerekir sertifikayı alıpta is bulamayan birkaç arkadaşım var malesef
21 Yorumla
+1 yılbankalarda 17 ye kadar çalışıyorsın 3 bin civarı para alırsın
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılKimlik alana kadar danisman olarak ise basliyorsun ve danisman maasi 1600-2000 arasi bu islerede kimlik icin basvurdugun kurs yonlendiriyor kimlik aldiktan sonra 2250-3000 arasi maas aliyorsun ve yine kursun is ayarlayabilir sana
Bankalara gelicek olursak 3 yil kimlikli deneyim istiyor ve kendi sinavlarini yapiyor00 Yorumla
+1 yılHocam bende dusunuyorum bu isi bankalar haric genelde calisma sistemi 2+2+2 yanilmiyosam 12 saat calisma maasta 1.5 7 arasi degisiyor ama saglam bir yre gir girebiliyosan diger turlu parani gec alrsn vs vs sorun olur
17 Yorumla- +1 yıl
Ne demek hocam hersey gonlunce olsun : )
- +1 yıl
Hayirli geceler :)
- +1 yıl
Hocam simdi detayli blmyrm ama nette is ilanlari oluyo mesela fabrika ilani diyelim direk fabrikaya gidip gorusuyosun ama mesela cesitli grouplar var bazende onlar cagiriyo direk ben oyle biliyorum
Maaşları yere göre değişir. Genelde 1600-2200 arasıdır. Çalışma saatleri 12 saat genelde 3 gündüz 3 gece 1 off diye biliyorum. :)
10 Yorumla
+1 yılbence iyi ya hastaneler bankalar avmler falan baya yerde çalışırsın
10 Yorumla
+1 yılUzak dur derim
Hem meslek değil hem de it kopukla çok uğraşırsin...30 YorumlaGelecek düşüncesi olmayan ortada kalmış insan işi. Maaşları 2000-3000 arası yerine mesai saatine göre değişir bu işi yapan çok arkadaşım var ama hiç birinin memnun olduğunu görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn son yapılacak iş en son düşün bence.. Bankalarda 3000 alamazsın asgari ücretin yuzde 30 fazlasını alırsın
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzel güvenliğim ben de gece vardiyasindayim mesela insan bir müddet sonra kendi kendine konusmaya basliyo
Hem okul hem işi nasıl bir arada götüreceksin?🤔
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBulamazsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026