Hiçbir konuda hırsim azmim yok mesela ders calisip ortalamami yukseltmek istiyorum çünkü akademisyen olmak istiyorum mesela kilolarim da fazla ve acilen vermem gerekiyor ama yapamıyorum ne yapmam gerek
Cevabın nedir?
İleriyi düşün.. Çoluk çocuğa karıştığın zamanı mesela. Düşünsene ev ödevlerine yardımcı olacaksın ya da sınavlarına çalışırken sana gelip soru soracak ama bilemeyeceksin ve git gide sana söylemesede/ belli etmese de kendi kendine annem ya da babam salak hiç bir şeyden anlamıyor diyecektir. Ya da evlendiğin zamanı düşün. Eşinle ayrılmak üzeresin ama sen çalışmayan bir kadınsın. Mecburen bir takım şeylere sesini çıkartamayacaksın. Ya da ekonomik özgürlüğünü düşünsene yeri gelecek kocana dahi param bitti diyemeyeceksin. Ama güzel bir işin ya da güzel bir maaşın olursa o evdeki iktidarın çok yükseklerde olacak.
58 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite 3. Sınıfim ve ve ilerde çocuğumun ödevine yardım edecek kadar bilgim var sınıf öğretmenliği okuyorum bölümü sevmediğim için çalışmak istemiyorum sanırım
- +1 yıl
Yanlış anladın ödev meselesi değil. Düşünsene çok zeki bir anne mi yoksa normal bir anne mi? Her çocuk zeki bir anne ister. Yani tabii ki hiç kimse annesinden utanmaz ama bir veli toplantısında göğsünü gere gere bu benim annem diyecek. Ya da tam tersini düşün biraz mahcup, bu benim annem diyecek. Sence hangisi? Sana yazdıklarımın hepsini ders çalışırken ben düşünüyorum.
Soran+1 yılBunların bin katını ben de düşünüyorum ama beni tetiklemiyor bunlar
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum teşekkürler
Soran+1 yılDenerim ben de
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 551 cevap paylaştı. hiçbir zaman pes etme ve asla kararlarından vazgeçme. vazgeçtiğin gün bittiğin gündür.
010 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim bölümde okuduğum için mı çalışmak istemiyorum acaba
Soran+1 yıl21 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım
Soran+1 yıl3.sınıf oldum artık yeni baştan bidaha üniversite mi okuyacam
Soran+1 yılbuna bile karar verememiş bir insan var karşında ama psikolog olmak hayalimdi
Soran+1 yılSpor ilgimi çekiyor voleybol oynamayı çok severim ama onu da bıraktım işte yeterince iyi oynadığımı düşünmüyorum şarkı söylemeyi severim ama sesim berbattır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
nasıl olunur die bişey yok eğer istiyosan gerçekten bişeyii amaç edinirsen zaten hırslı ve azimli olursun :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBen çok istiyorum ama azmetmiyorum
+1 yıl.. Mesela örnek vermek gerekir ise bir dersin kötü ve onda basarılı olmak istiyosun ancak bir türlü o azmi hissedemiyorsun bunun için kendını baskaları ile kıyaslamana gerek yok kendini kendin ile kıyaslasan o zaman daha mantıklı ve kriterlerine uygun bir program olur ya da o gün yapıcağın sey için kendıne bir ödül kararlaştırabilirsin bu bir hamburger ya da alışverişe çıkmak de olabılır.
Umarım yardımcı olabimişimdir, iyi günler ^^..20 Yorumla
+1 yılHayal ettiğin şeye inandığın zaman başarabiliyorsun. Ben doktor olucam demek olmuyor işte.. O hayaline bağlandın mı üstesinden gelirsin ..
15 Yorumla
Soran+1 yılHayallerim suya düşeli bayağı zaman oldu kurtarmaya çalıştım fakat nafile
- +1 yıl
Olsun .. En azından denedin. Tekrar deniyebilirsin. Hırs ve azimle herşey olur ... Başarılı insanların hayatlarını okumalısın :))
Soran+1 yılDenemedigimi nerden biliyosunuz :))
- +1 yıl
Edison .. 1400 deneme sonra ampül. Ne için karanlıktan korkutuğu içindi hepsi
" Erdal Demirkıran'ın bir sözü var : Çaresizlik insana ampül icat ettirir "
Umarım verdiğim mesajı anlamışsındır :)
Soran+1 yılAnlıyorum ama karakterimde yok bişey için mücadele etmek yok yani
şu kitaplara başla link
07 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarar mı sizce
Soran+1 yılO kadar diyosun yani normal kişisel gelişim kitapları gibi anlık gaz vermesin
Soran+1 yılPeki deneyecem teşekkürler
Soran+1 yıltamam teşekkrler
+1 yılçalışmalarının karşılığını görmek seni motive eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyor işte beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılS E K S
yapman gerek
üzgünüm
acı gerçek bu22 Yorumla- +1 yıl
::) doğru söylüyoo
Soran+1 yılBir alaka kuramadım
+1 yılbende oyleyım ya bir çözüm bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılisteyerek...
02 Yorumla