Hem üniversite sınavlarına hazırlayacak hem de farklı dilleri öğretecek kurs gibi bir şey açmak istiyorum. Doğrusu bir yer var sahibi yeri bana kiralamak istiyor. Fakat şu an orada zaten bir kurs hizmet veriyor. Ben onu devralsam nasıl ilerlerim? Ne kadar zamanda toparlanırım? O kursun sahipleri giderken ogretmen ogrenci hepsini goturur degil mi kendileriyle?
Cevabın nedir?
Bence önce bu işleri öğren sen. Öğretmen olarak başla ya da müdür. Ya da bu işler bilen bir tanıdığınla açın. Yoksa batarsın benden tavsiye
13 Yorumla
Soran+1 yılOgretmen olarak calistim bir sure.
- +1 yıl
Benimle iletişim geçer misin benimde öyle bir dikerim var
+1 yılSimdi kurslar icin bayagi sart gerekiyor mufettis falan geliyor tek bildigim bu
13 Yorumla
Soran+1 yılMufettiş gelip ne yapıyor?
- +1 yıl
Ben universiteye hazirlanirkenden biliyorum yani gecen sene bu. Yol etutte 2 3 tuvalet olacak. Bir etutte en fazla 2 mi 3 mu ne ders verilecek. Bizim etutte en son dinamometre voltmetre falan vardi
- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz
+1 yılÖyle birseye sakın girmemeni tavsiye ederim. Tamamen seni kandırma ve elindeki yeri elden çıkarma adına seni ikna edebilme çabası var.
03 Yorumla
Soran+1 yılSatin almiyorum ki, kiraliyorum. Kirayi odeyemezsem birakirim olmaz mi
- +1 yıl
Sana kontrat yaparlar v. s bıraksan bile çalışmadığın ayların parasını önceden vermiş olursun. Onu geçtim kim altın yumurtlayan tavuğu keser veya satar? Kendisi zarar ediyor ve elden çıkarmayı düşünüyor farkına varmalısın. Eğer illa işletme kurmak istiyorsan konuşabiliriz. Tkip edebilirsin beni
Soran+1 yılTakip ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Devreder büyük ihtimalle götürmez bu işi yapmayacaksa
10 Yorumla
+1 yılBenzer bir fikrim vardı ortak olalım mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYurt dışındayım ben. Fakat fikirlerini bölüşebilirsin. Nasıl bir yol izlemeliyim?
+1 yılKralsın
00 Yorumla
+1 yılYas kac
00 Yorumla
+1 yılAynen katılıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri