Çağrı merkezi/agent/müşteri temsilcisi/outbound veya inbound...
Cevabın nedir?
+1 yılSabrına güvenmiyorsan bulaşma derim :)
Çok zor inan..Bu yaşımdan sonra böyle bir maceraya atıldım. Şimdi öncelikle, karşındaki insan senden hangi alanda çalışıyorsan o alana ait tüm bilgilere hakim olmanı bekliyor..
En iyi ihtimalle meraklı ve çok soru soran birine denk gelirsin..
Bazısı hem sorar, hem cevabını beğenmez, hem de seni bilmemekle suçlar..
Bazen hiç durmaz. Çalar çalar çalar..
Ayşe, sen şuraya iki dakika bak da bir hava alıp geleyim deme şansın yoktur..Sana verilen zaman aralığında o da yoğunluk yoksa çıkarsın molana...
Güzel yanları yok mu?
İnsanları seviyorsan, katlanılabilir..Onlara yardım ettiğini hissedersin..Çalıştıkça anlatacak hikayelerin olur..Herkesle aynı sıkıntıları yaşadığından arkadaşlıklar da güzeldir..
Fakat hırsı da hesaba kat..Dikkatli olmak gerek..
Sonuç olarak zor...Ama bazen de -nasıl olduğunu anlamasam da- kendini kaptırınca keyifli...
Özellikle de başarının karşılığını minik de olsa görünce..Ayrıntı ya da merak ettiğin özel bir konu varsa sorabilirsin loser12 Yorumla- +1 yıl
yok üzgünüm..zaten istifa ettim ben :)) ama mantık aynıdır çağrı merkezlerinde sadece yaptığın işin içeriği değişir.
Şu an çalışıyorum ama her zaman telefon desteğimiz yok telefonla konuştuğum vakitler ağladığım bile olmuştur o yüzden insanlar nefret ettim karşısında çalışann bir insan oldğnu unutup dediğini yaptırmak için çıldıran insanlar.
dünyanın 3. en zor mesleğidir02 Yorumla
Eski sevgilim önce ttnet sonra da mng kargo çağrı merkezindeydi..
Ttnet outbound idi.. Eğer çağrı merkezinin zor kısmı varsa oda bu outbounddur.. Günde 200 kişi ararsın, taahhütsüz adsl müsterisini kandırıp taahhütlü yapmaya çalışırsın.. Günlük bir hedef vardır o hedefi tutturamazsan laf yersin falan filan...
Mng kargo inbound idi o ise genelde şikayet üzerine de olsa kaydınız alındı yetkili birimlere bildirilecek dendiğinde susuyordu millet..10 Yorumla
Ben çağrı merkezinin babası denilebilecek CİNE5 TV ve TELSİM Çağrı merkezlerinde görev aldım.
Bu merkezlerde çağrı karşılama (inbound), sorunlu abone servisi (SAS) , ve dış aramalar yaptım.En sonunda takım lideri de oldum.
Tüm bu çalışmaları büyük sabır ve memnuniyetle yaptım.
Eğer sende bu meslekte isen sabırlı ve müşteri odaklı çalışmalısın.
Empati denen olguya çok ihtiyacın olacak.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Çok zor bir iş ben askerde santral görevlisi olarak askerliğimi yaptım.Yaşadıklarımı bir ben bilirim.Insanlarla uğraşmak zor bir iş.
12 Yorumlaeğer bir eycınt'san bir iki hafta içinde insanlarla konuşmaların daha eglenceli hale geliyor. iş içinde sürekli pozitif olman gerek ve yapıcagın satış müşterin hayır demesinden sonra başlıyor.
30 Yorumlakolay bir iş gibi görünse de çok pis bir iş. moraliniz bozuk olsa bile mutlu ve olumlu ses tonu vermelisiniz. adam küfür etse bile anlayış göstermelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılÇağrı Merkezi denilmez Ama İşimin Temeli telefon Kontağı Yani Telefon Kontağı İle İlgili Tüm Detayları ßilirim . Tam Olarak Öğrenmek İstediğin ne ?
12 Yorumla- +1 yıl
Sen Bİ Sor ?
+1 yılçalıştım çok zevkli iş...
yine olsa yine çalışırım...10 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım 5-6 ay çalıştı mesai bitiminde aval aval bakıyodu:) "soru sormadan konuş kanka bugün yeterince soru soruldu " sabit bir cevabıydı:)
30 Yorumlaben de çalısıyorum su an atv çağrı merkeznde. ortamı guzel ama cok zor bi iş. kafayı yemek uzereym. sana kufur edene bile beyefndi demek cok koyuyor.
04 YorumlaSabır küpü olmanız gerekir öbür türlü dayanamazsınız kolay değil. bu insanlara laf anlatmak cok zor. anlamamak icin sıraya gırıyorlar
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ugJfoS27MY0böyle bir şey...
02 Yorumla- +1 yıl
ben burada 5,6 milyonun derdinde değilim.
çook zor iştir çook..ben en fazla 3 gün dayanabildim..
10 Yorumla
+1 yılBen 4ay calistim.deli ediyolar.insanlara laf anlatamiyosun.kufur de etseler susmak zorundasin ama ben sinirli oldugum icin cevap veriyodum:D neyse sabirliysan yap ama gercekten zor is
00 Yorumlaxor ınsan kahrı cekmek bılınsız cahıl ınsalara dert anlatmak zor
10 Yorumla
+1 yılarkadasım calısıyordu..cok yorucu oldugunu söylemişti.
02 Yorumla- +1 yıl
11880 de calıısıyor.her hafta yazılı sınavları olup bir de oradan puan veriyorlarmış.
kayıt altına alınmasalar bı ton kufur ederler bana..:))
05 Yorumlabi süre çalışdım stajdı aslında...tt net..ama uzak dur..kafayı yemek istemiyorsan..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuratına telefon kapatabilirler,gayet azarlayabilirler takmaman gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbol sabır diliyorum hepsine. annem ararsa benim hatrım için sinirlenmeyin olur mu:(
10 Yorumlaben işime aşığım ;) .. oda bana :D
00 Yorumlaçalışmadım ama çalışanlarada acayip saygı duyarım
10 Yorumlakuzenim çalışıyor..
02 Yorumla
+1 yılsabır lazım
10 YorumlaAllah korusun.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok eğlenceli bir ortam var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çağrı merkezinde çalışmış olanlarınız var mı düşünce ve tecrübelerini öğrenebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat