fikirlerinize ihtiyacım var. okul öncesi öğretmeni olanlar ya da hala okuyanlar var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılbir bayan için ideal meslek..ve ulkemiz her geçen gun gelişiyor..ve kadınlarında iş hayatına atılmasıyla muazzam ihtiyaç haline geldi çocuk bakıcılığı..bence okuldan sonra diplomanı kiralarsın ya da kendin bir kreş açarsın inanılmaz para kazanma fırsatın olur..çunku ben ne kreşler duydum aylık 500-600 tl istyor..sen de açarsın kreş ing ders veryoruz zeka oyunlarımız var reklamalrıyla iyi iş yapabilirsin..20 çocuk bulsan yeter..:D kreş açacağın zamanda özellikle kamu daireleri ya da universite karşılarında açmaya çalış anne ya da baba iş çıkışı rahat alabilir..
00 Yorumla
+1 yılaöf mi okuyacaksın _?
iyi bölüm. emin ol o bölüm cidden aranan bölümdür02 Yorumla- +1 yıl
aof kaldırıldı..ing kaldırıldı..
- +1 yıl
o ne demek ya?
Dikey gecişte ingilizce olmayabilir. ama var kardeş. sen okumuyorsun sanırım*
Daha örgün mü aöf mi okuyacak sorusuna cevap gelmei
Aöf de okul öncesi ögretmenligi yok ana örgünü var anadoluda
Gizli Üye(30-35)+1 yılaa ne güzel soruu :)) banada yardımcıı olun :)) sizce okul öncesi mi yoksa sosyal hizmetler mi seçmeliyim ?
03 Yorumla
Soran+1 yılcocuklarla aranız ıyıyse dusuunmeyın okul öncesi diyin:) ama yok ugrasamam dersenizde sosyal hizmet ıyıdır orada sıze gore bı görev bulunur cocukların gelisimini falan takıp edersiniz bilmiyorum arastırın hayat sııznn :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederiiiiim :)) son sınıftayım şimdi staj yapıyorum bakalım :)
Soran+1 yılhersey gonlunce olsun rica ederım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılGeçen sene atandım, bu işi yapıyorum :) Ne lazımdı?
03 Yorumla- +1 yıl
Okul öncesi öğretmeni misiniz?
- +1 yıl
Kaç senede atandınız acaba?
- +1 yıl
çok masraflı bir bölüm mü
okul öncesi öğretmeni demek çocuk bakıcısı demek ne yazık ki...
20 Yorumla
+1 yılben okumadım ama yardımcı olabilirm bilgim vardır öğretmenlik konusunda ne de olsa meslek :))
00 YorumlaKiz arkadasim aof okuyo kpss minimum 69 yapmasi gerekiyomus..bir ara ozelde calisti o yuzden kpss cok calisiyo :)
10 Yorumla
+1 yılOkumadım ama öğretmenlik işin içinde olduktan sonra hayat sana güzel derim ...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 828 cevap paylaştı. şu aralar çok çabuk atanıyorlar
10 Yorumlaokuyan arkadaşlarım olmuştu
00 Yorumla
+1 yılben okuyorm canım?
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ya üniversite de etkinlik yapıyor musunuz
- +1 yıl
bölüm çok masraflı mı ya materyaller falan
Okuma. .
10 Yorumlaevet neden sordun
01 Yorumla
Soran+1 yılekledım mesaj atacağım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence gereksiz bölüm zaten öğretmenleri hiç sevmem
06 Yorumla
Soran+1 yılsana gerekli mi gereksiz mi diye yorum dıyen olmadı cesaretsizz! bunu gizliden yazacakk birşey de yoktu soruyu baska trafından anlama bu dunyada senın gıbı birinin de olmassı gereksız bızde seni sevmiyoruz hadi ikile!
Cevap sahibi+1 yılbu bu bölümde okuyorsun galiba yazık sana kızım yarası olan gocunur baya bir acıttı gerçekler seni :)
Soran+1 yılpardon sorunlusun sanırım? bir mesleğimin olması gerçeği beni neden acıtsın? sorumu senin gibi gizlii olup sormuyorum gayet göğsümü gere gere yazdım ;)
Cevap sahibi+1 yılistediğim gibi yazarım sana soracak değilim ayrıca bu kadar sinirlendiğine göre o meslektesin galiba dedim. ayrıca mesleğininvolması acıtmaz bir mesleğin olup da iş bulamazsan acıtır
Soran+1 yılcok sukur ıs ımkanları super susabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılevet biliyorum süper iki tane tanıdığım okudu biri işsiz biri kpss ye girdi şırnağa gitti gerçekten süper
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne