Öğrencilere yapılan bu haksızlık nedir ya?

Lise son sınıfım. Ders sabah 8.45 de başlıyor ancak yönetmeliğe bakıyoruz öğrenci 7.15 de okulda olmalıdır en geç 8.20 geliş saatidir 8.20 den sonra gelenler yarım gün yok yazılır diyor ve bugün derse daha 15 dk olmasına rağmen 8.30 da gelmeme rağmen ilk derse alınmadım ve yarım gün de yok yazıldım. Zaten topu topu koskoca bir senede 10 gün devamsızlık veriyorlar evi uzak olan var zaten büyükşehir bu kadar dakik olmamız imkansız değil mi? İnsanı çileden çıkarıyorlar normalde okul bahçesine araba sokmak yasak ama gel gör ki okulun içi öğretmenlerin arabalarıyla dolu beden eğitimi dersini çocuklar rahat rahat yapamıyor arabaya top geldiğinde bir de bağırmaları cabası. Sınıfta gereksiz yere bana takılan birsürü öğretmen var arkadaşlarımın önünde beni rezil eden. Benim de bir gururum var ben barınaktaki bir hayvan değilim (ki olsam bile böyle davranılmamalı) sinir hastası psikopat mı yoksa öğrenci mi yetiştirmeye çalışıyorlar ben anlamış değilim. Nedir bu ya?
İçimi dökmek istedim arkadaşlar sizce de ortada büyük bir haksızlık yok mu nedir bu gençlerin çektiği?
Öğrencilere yapılan bu haksızlık nedir ya?