Ben yeni atandım tapuda çalışmak zor mu büro personeli olarak çalışanınız var mı?
Cevabın nedir?
evvela hayırlı olsun.. teknik personel değilseniz genelde vatandaşın tapu vs işlemleri ile uğrasırsınız büyük bir şehrin tapu dairesi ise yogun geçer küçük bir yer ise yaz ayları dısında pek hareketli olacagını sanmıyorum ancak yeni memur oldugunuz için sizi her iş de kullanmak isteyecek olabilir idari amiriniz... evvela size tavsiyem tabii oldugunuz kanunu okuyunuz bir kez baştan sona, çıktısını ya da 657 dmk kitapçıgı alıp okuyunuz inanın çok yararını göreceksiniz haklarınızı tabii oldugunuz kuralları vs biliniz... ben çok faydasını gördüm halada ara ara bakarım merak ettiğim konular oldukça..
012 Yorumla
Soran+1 yılYa bnde bundan korkuyorum yeniyim hiçbir şey bilmiyorum eğitim alacak mıyım yoksa direk mi masabaşına geçecam bilmiyorum ya da sizin dediğiniz gibi getir götür işlerine mi verecekler işiöğrenene kadar bu olursa benm o kuruma adepte olmam çok zor olacak. dediğiniz kitabı nerden alabilirim tam olarak adı ne
- +1 yıl
siz taşeron yani şirket personelimisiniz ve öyle iseniz iş tanımız büro personelimi? eger şirket personeli iseniz 657 'yi ögrenmenize gerek yok zira siz memur değilsiniz tabii oldugunuz tek bir şey/kişi var sizden sorumlu olan maiyetinde çalışacagınız müdürdür.. iş tanımınız büro personelide olsa size istediği her işi yaptırabilir cumartesi pazar da calıstıra bilir masa başı iş de verir temizlikde yaptırır çay serviside yaptırır.. eğitim olacagını sanmıyorum.. bizimle birlikte calısan çok çalışkan taşeron yani şirket personellerimiz var aralarında hiç iş yapmadan ayda 1600 1700 maaş alanda var hiç oturmadan mesai mefhumu gözetmeden calısanlarda var..
Soran+1 yılTaşeron değilim sözleşmeli büro personeli olarak atandım ben
- +1 yıl
siz bir arkadaşın taşeronmusunuz sorusuna evet dediğiniz için öyle yazdım...
kamuda halu hazırda 4 tip kadro vardır 657 4/a ( kadrolu) 399 khk (kadro kaşlığı sözleşmeli kitlerde olur) 657 4/b (yıllık sözleşme imzalanır) 657 4/c (özelleştirilen kurumlardan gecen personeller içindir) birde bunların yanında gündemde olan taşeron yani devletin şirketler üzerinden çalıştırdıgı personeller vardır..
siz sanırım 4/b sözleşmelisiniz.. bu kadronun kadrolu memurlardan pek farkı yoktur ama cakılıdırlar tayin isteyemezler kıdem alamazlar gibi gibi..
Soran+1 yılAynen 4b ben annemin özür durumundan dolayı tayin isticam inşallah olur
Soran+1 yılFarklı bir görüşe evet yazacaktım oraya yazmışım taşeron değilim yani
Soran+1 yılYok maalesef ama annem ağır engelli benm dışımda bakabilecel 1. dereceden yakını yok
Soran+1 yılSöylemeyi düşünmüyorum rapor var fakat eksik 1 aya kadar tamamlanacak teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
Soran+1 yılteşekkür ederim Allah razı olsun
Tapuda çalışmak zor çünkü genelde aşırı yoğun olurlar. Eğer müdürün iyi birisi ise alışma sürecin kolay geçer. Sürekli hizmet içi eğitimler oluyor. Bazen iş yoğunluğundan geçici görevle başka ilçelere gidebiliyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılNapacağımı neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum bunun bir eğitimi olacak dimi
Soran+1 yıl657 ne ilkdefa sizden duyuyorum
Soran+1 yılSözleşmeli
Soran+1 yılSözleşmeli olarak atandım
Soran+1 yılteşekkür ederim umarım
yengem çalışıyo canım
02 Yorumla
Soran+1 yılbir bilgin var mı nasıl zor mu
- +1 yıl
merhaba cidden benimde bir sorum var.
inan başka bir amaçım yok.
cidden çok önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
+1 yılDış görevlere çıkarsın bol bol gerektiginde gerekmezsede içerde oturuyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılDış görevler?
- +1 yıl
Arazi olur yer ölçme falan
- +1 yıl
Ama kadrolu degilsen tabi
Soran+1 yılBen emlak yönetimi mezunuyum arazi ölçme dersi almadık. arazi ölçmeyi harita kadastrocular yapar
- +1 yıl
O zaman bilemiyorum emlak yonetiminde ne gibi isler goruluyo
+1 yılKardeşim memur olmuşsun Allahtan belanı mı istiyorsun lehavle ya yat kalk sükret milyonlarca işsiz var sen işi bulmuşun zor mu kolay mı diyorsun kolay iş yok kardeşim boş durmak bile zor bir iştir
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısında nebilim evham yapıyorum galiba
+1 yılİnan bana atana bilecegin ennpis kuruma atanmissin tapucularin hepsi antidepresan kullanır. hangi tapuya sorsan hepsi kurum degistirmeye uğraşır. tabi rusvet yemeyeceksen
00 Yorumla
+1 yılAbla buralarda mısın ya kpss sonucum açıklandı bende emlak yönetimi mezunuyum memnunmusun tapuda?
00 Yorumla
+1 yılGelsin rüşvetler 😂😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılAslaaaa !
- +1 yıl
Tabi tabi çok gördüm çok işim oldu rüşveti almadan iş yapmadılar
Soran+1 yılOzamn sen yanıma gel ben rüşvet almıyorum tabi işi öğrendiktn sonra gel
- +1 yıl
Söz mü tabi dairelerin her yerinde kamera var dışarda görüşme kabul etmem
Soran+1 yılDışarda işimiz yok sana değil bütün insanlığa sözüm olsun rüşvet yok
- +1 yıl
Peki nerede göreve başlıcsksın
Soran+1 yılBurdur
- +1 yıl
Birşey olursa danışacağım sana
Taşeron musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYanlış oldu ben taşeron değilim sözleşmeliyim
Soran+1 yılBen tapu dairesinde çalışacam insanların tapu işlemleriyle uğraşcm ufak tefek evrak işlerini hademelr bile yapar bnce bu değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolay yaa sorun değill
06 Yorumla
Soran+1 yılDirek işe mi başlarım yoksa eğitim alacak mıyım?
Cevap sahibi+1 yılEğitim her zaman olan birşey ama bence birinin yanında tam öğrenmeye bak neresi
Soran+1 yılBurdur
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun zaten coğunu likaplar yapiyor artık siz de işte öyle evrak işleri
Soran+1 yılteşekkür ederim zorlanmm umarım
Cevap sahibi+1 yılİlk başta kolay olöaz hayırlı olsun
+1 yılhayirli olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi il
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdur
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun...
Soran+1 yılTeşekkür ederim