Sadece Yaz tatillerinde ya da sadece Öğleden sonra çalışmak istiyorum da... Bu mümkün mü? Yani durumumuza göre çalışma gunleri ve saatleri degisebilir mi? Yoksa belli ve değişmez midir?
Cevabın nedir?
Öyle bulman zor özel hastaneler 1-2 aylık eleman bakmazlar pek ama çalışma saatlerine belki ayarlama yapabilirler ama onda da tam senin istediğin gibi olur mu bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastaneleri peki? Yaz tatillerinde sadece calissam falan olabilir mi dersin?
Soran+1 yılAnladim sagol
08.00 16.00 veya 08.00 17.00 part time çalışanını görmedim
08 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yaz tatillerinde calismak istiyorum da? Ya da normal gunlerde ogleden sonra? Yani keyfi olabilir mi? Yoksa degismez midir calisma gunleri yani her gun geleceksin falan derler mi? Yoksa durumuma gore degisir mi?
Soran+1 yılEvet hastanede calismak istiyorum. Öyle bir anlasma yapilabilir mi? Yani ise basliyorsan sürekli devam etmelisin keyfi bisey yoktur gibi dusunuyormm.. Yaz tatillerinde calisip normal gunlerde calismicam falan desem kabul edilebilir mi? Yani konusup anlasma yapilabiliyor mu boyle?
Soran+1 yılAnladim sagol
Soran+1 yılİyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılTıbbi sekreter değil de yanımda sekreter olarak çalış sen:)
Şaka bir yana, o bölümü okuyorsan evet bence çalışabilirsin
özelden yazsana bana05 Yorumla- +1 yıl
Alev melek
Özele gel, seninle konuşmamız gereku - +1 yıl
Gerek*
- +1 yıl
Hadi nerdesin
Soran+1 yılKonusmamiz gerek?
- +1 yıl
Evet
Özelden yazar mısın gel
+1 yılGünaydın sabah güneşim
00 YorumlaSbah 6 aksam5
124 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yaz tatillerinde calismak istiyorum da? Ya da normal gunlerde ogleden sonra? Yani keyfi olabilir mi? Yoksa degismez midir calisma gunleri yani her gun geleceksin falan derler mi? Yoksa durumuma gore degisir mi?
Soran+1 yılİkinci üni. olarak bu bölümü okumayi dusunuyorum da. Yani su an okudugum baska bir bolum var. Mezun oldugumda asil meslegimi aksatmadan bu isi de yapmak istiyorum ama sadece yaz tatillerinde ya da ogleden sonra yapabilirim. Yani tibbi sekreterlik okuyacagimdan sekreter olucam yani
Soran+1 yılÖğretmenlik. Hani ondan diyorum yaz tatillerinde boş oldgumdan calisirim ya da normal gunlerde ogleden sonra..
Soran+1 yılİhtiyactan değil . Seviyorum o isi de yapmak istiyorum ondan
Soran+1 yılİkinci uni. olarak okusam mi diyorum kararsizim basvurularda bitiyorr.. bugun bir karara varmak istiyorum. İsi yapamicaksam bosuna okumim diyorum
Soran+1 yılFen Bilgisi Öğretmenligi. Yok sayisalim
Soran+1 yılBolumum nasi etkilenir? Anlamadimm
Soran+1 yılNeden? Derslerimi aksatirim mi demek istiyorsun?
Soran+1 yılYok yaa ikisini beraber goturebilirim
Soran+1 yılKazanamadimmm
Soran+1 yılYoksa niye gitmimm
Soran+1 yılYok yaa guvenmiyorm kendime
Soran+1 yılHaklisin ama olmayinca olmuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026