+1 yılYalnız okumak yetmiyor ben kaymakamlık sınavına girmiştim Lanet olsun açık uçlu sorular sordular bilmiyorsan zor şıklar yok boşlukları dolduracaksin yani öyle kolay değil
115 Yorumla
Soran+1 yılTabi ama çok çalışacağım. Torpil şart mı ya? :(
- +1 yıl
Valla sınavda soruların tamamına yakını yapıp çok yüksek puan alırsan değil. ayrica biliyorsun bunun bir eğitimi var 2-3 yıl dil eğitiminden tut bir sürü şey lojman verecekler sana bayağı iyi para verecekler ama o iki üç yıl eğitimde de başarılı olman lazım
Soran+1 yılHerkes torpil şart diyor ya of
- +1 yıl
Olabilir de kolay kolay sana yedirirler mi o koltuğu sence yani sen kimsin ki tanınmayan biri bir bakanın oğlu akrabası zengin yurtdışında okumuş birini koyarlar.
- +1 yıl
Yani çoğunlukla torpil evet
Soran+1 yılHayırlısı o zaman ;)
- +1 yıl
Aynen öyle ama çok büyük hayaller kurma burası türkiye haksızlıklar ülkesi yani sonra hayal kırıklığı yaşama
Soran+1 yılMalesef öyle :( Herkes kul hakkı yiyor
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılTM'den okunacak en iyi bölüm nedir sizce?
- +1 yıl
Bilemicem bana kalsa hukuk oku derim savcı hakim ol.
Soran+1 yılOna da torpil lazım diyorlar
- +1 yıl
Sen yüksek puanlar al torpil olmaz
Soran+1 yılİnşallah elimden geleni yapacağım
- +1 yıl
Hadi bakalim
+1 yılKamu yönetimi veya iktisat. Ama kamu yönetiminden iyi bir üniversiteden mezun olursan (torpilin de varsa) işin daha kolay olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSiyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yani. ODTÜ'de okusam nasıl olur? :D Torpilim yok ama...
- +1 yıl
Şu hükumette sen git Türkiye'nin hükumete karşıt sayılı üniversitesinde kamu yönetimi oku sonra de ki ODTÜ'de okusam nasıl olur? Olur olur güzel olur kesin olursun kaymakam 😂
kamu yönetimi
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşletme kamu farketmez, bürokrasinin içine gireceksen, emmin dayın olacak önce.
22 Yorumla
Soran+1 yılTorpil şart mı?
Kamu yönetimi, Siyasi bilimler, hukuk, iktisat, ama bizim Türkiye şartların da okuyanı kaymakam etmezler, adamını ederler varsa Dayı'n okulu bitir sende olursun.
10 Yorumla
+1 yıliibf mezunu olman yeterli her bölümden biraz var ama benim tavsiyem hukuk okuman :)
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hukuk kamu yönetimi
Zor ama abim torpil dönüyor bu işlerde10 YorumlaKamu yönetimi, hukuk.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyasal Bilgiler. Kamu Yönetimi. Hukuk
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siyasal, hukuk, iktisat ve kamu yönetimi
10 Yorumla
+1 yılKanın yönetimi
Hukuk10 Yorumla
+1 yılmülkiye okuycan kaymak * lık için ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara Siyasal artık çöp diyorlar ama
+1 yılKamu yönetimi..
20 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne