Kızlar Bir Adım Öne Guess/Demsa grubu maaş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Guess satış danışmanı maaşları ne kadar bilen var mı arkadaşlar kaç görüşme oluyor şartlar nasıl çalışan varsa bilgi istiyorumm Guess/Demsa grubu maaş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
StephanHawking Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl başlangıcta 1.400 verirler heralde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl part time için mi Yorumla StephanHawking +1 yıl hayır normal 8 saat tam ben de bilmiyorum tahmin yürüttüm genelde 1.400 + yol + yemek veriyorlar Yorumla Soran +1 yıl bu farklı bir firma olduğundan sordum normaldeki fiyatları biliyorum teşekkürler :) Yorumla Alpha_Rules 5 ay Guess şirketinde nasıldır maaşlar bunu biliyor musunuz? Mağaza çalışanları ve ofiste muhasebe departmanında çalışanlar mesela? Çok fark var mıdır hangisi daha iyidir ve ne kadardır? Yorumla
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sabah 9 akşam 5 kız ayool 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maaş ne kız ayooll😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
başlangıcta 1.400 verirler heralde
part time için mi
hayır normal 8 saat tam ben de bilmiyorum tahmin yürüttüm genelde 1.400 + yol + yemek veriyorlar
bu farklı bir firma olduğundan sordum normaldeki fiyatları biliyorum teşekkürler :)
Guess şirketinde nasıldır maaşlar bunu biliyor musunuz? Mağaza çalışanları ve ofiste muhasebe departmanında çalışanlar mesela? Çok fark var mıdır hangisi daha iyidir ve ne kadardır?
Sabah 9 akşam 5 kız ayool
Maaş ne kız ayooll😂