Ankarada yaşıyorum Adanada okumayı düşünüyorum erkek arkadaşımın yanında olmak için. Sizce güzek bir şehir mi?😂
Cevabın nedir?
+1 yılAdana hakkında burada alacağın cevaplar belli zaten; bol miktarda hanzo - kıro gibi eline silahla gezen psikopat insanlar olarak görürler bizi... Adanayı gerçek Adanalıya sorman lazım sonradan buraya gelip 1-2 ay kalmış olana değil... Tüm Türkiye kışın soğuktan donarken sen burada 20-25 derece de ılık bir mevsimde kışını geçirirsin ve bir öğrenci için de bulunbmaz nimettir... Gerçek Adanalı sıcakkanlı - içten insanlardır dışardan gelene hor davranmaz kendilerinde biri gibi görüp ellerinden geldiğince de yardımcı olamya çalışırlar... Güzel şehirdir Adana bakmasını bilirsen...
70 Yorumla
bence milletin dediğine bakma adanayı adanalıya soracaksın başkası atıp tutar sanki kendi memleketi bulunmaz hint kumaşı heryerde olay var heryerde pislik var
bence okumak için çok güzel bir şehir kışın fazla soğuk olmaz zaten yazın ankarada olacaksın o yüzden çokzor bir kış dönemi geçirmezsin ve bence manzara olarak türkiyenin en güzel yerinde okucaksın :)22 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın çook teşekkür ederim aynen öyle zaten yazın orda olmicam🙂🙂🙂
Ben adanada yaşıyorum, ve hep şunu söylüyorum keşke ailem olmasa burası ailesiz gelip öğrenci olunacak yer! İnternette baya dedikodular var güneşe sıkmak bomba tekmelemek bla bla, evet gariplikler de var ama adana türkiyede elit şehirlerden biri gerçekten İstanbul'da nasıl bağcılar varsa adanadada kötü şeylerin olduğu küçük mahalleler var, hiç düşünme koş gel buraya ❤️
35 Yorumla
Soran+1 yılAy beni gaza getirdin valla acilen kazanmalıyım o üniversiteleri getirin bana hepsi benim olmalı😂
- +1 yıl
Hahah gerçekten bak dışardan tarif edilen çok farklı, burası ucuz pahalı yerlerde var tabii ama genel olarak öğrenci bütçesine uygun gece hayatıda iyi ev kiraları EFSANE üniye çok yakın eşyalı su faturası dahil 500 lira felan birde ilginç gelebilir adanayı tanıtımlarından dolayı ama kızlar şort giyiyor dövmeli birsürü erkek var sokakta öpüşeni felanda görmüştüm bura hangi hollanda felan oldum hahah gerçekten adana güzel yer dışardan duyduklarına aldanma, dediğim gibi ailesiz gelip öğrenci olunacak yer burası
Soran+1 yılYaa ciddi misin çok teşekkür ederim bitanesin gerçekten içimi o kadar rahatlattın kii 😍 Çok sağol yaa tam aradığım şeyler işte her türlü insan heryerde olur hiç bir şehir kusursuz değil ama adana güzel yer bence yaa sana güveniyorumm 😊 Çok sağoll gerçektenn
Soran+1 yılBitanesinnn güzel dileklerin seninle olsunn
Gizli Üye(25-29)+1 yıloptımumun arkasına gıtmezsen carsı cevresınde merkez parkın falan orda bırkac kısı var onlara pek bulasmazsan sıkıntı yasamazsın temız yerdır dıger ınsanları pıs degıldır de oralar sıkıntı ben de adanalıyım dogma buyume bızım buralarda sıkıntı yok yanı sen tıp mı okuyacaksın
19 Yorumla
Soran+1 yılAnladım canımm optimum nasıl kötümü ya o hep oralarda dolaşır avmda onu tanımayan yokmuş nası biyer acaba hiç bilmiyorum kii 😏 Notum pek iyi değildi çalışmadım bu yıl mezuna kaldım çalışıp iç mimarlık falan düşünüyorum en kötü polislik
Cevap sahibi+1 yıloptımum degıl optımumun arkası ya orası pıs bır yer ara yerlerınoptımum temız yoksa gezmek ıcın ya d acalısmak ıcın uygun hanı carsıda da bırkac kısı var kısı dıyeoum d abelkı gruplardır bır ara yer sordumdu adam pesımden gelmsıtı sıgara vereyım sıgara vereyım dıyıp duruyordu en son orda bır polıse denk geldım tanıyor gıbı konustum adam anında topukladı hanı oylelerı de cıksa da genel ıtıbarı ıle temız bır sehır
Soran+1 yılOhaa anladımm heryerde var o pisliklerden yaa dikkat etmek lazım iyi akıl etmişsin sende dikkat et kendine aman abaza dolu etraff
Cevap sahibi+1 yılseytana papucunu ters gıydırırım evelallah bırde carsıda tanıdık cok benım bır sey yapabılen olmaz bana bu cevrede olunca senın sevgılı enrde oturuyor optımum cvresı falan mı
Soran+1 yılValla iyi yapıyorsun öyle olmak lazım sessiz kalıp korktukça daha çok yaparlarr ben pek bilmiyorum ama yurtta kalıyor sanırım o ya
Cevap sahibi+1 yılavmde onu tanımayan yok dıyınce sormustum yanı adana genel ıtıbarıyle ıyı bır sehır havada bıraz zorlanırsın ama ona da alısırsın eger ıstıyrosan ya da sevgılınle cıddı dusunuyorsan gel derım sonucta yarın ayrılırsan sevgılınle bu sehır acı verır sana
Soran+1 yılÇooook iyisin çok teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam duymak istediklerim tam olarak bunlardı çok sağolll 🤗🤗💖
Cevap sahibi+1 yılrıca ederım ne demek 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılİdare eder, Ankara'dan sonra zorluk çekmezsin. Adanalı iyidir, yemek kültürü ve gece hayatı da fena değil. Erkek arkadaşında ordaymış, daha ne düşünüyorsun;)
210 Yorumla
Soran+1 yılSıcakmış yaa
- +1 yıl
Onu yazmama gerek var mıydı;)
Güneşe ateş ediyorlar orada..
Sen ne istediğine bir karar ver önce :)
Soran+1 yılAy herkesbunu diyo😂
- +1 yıl
Şahsi fikrimdir; şehirdışında okuyacaksan Eskişehir ve İzmir.
Senin Adana ile bir bağın var, o önemli. Sıcaktan dert yanıyorsan Eskişehir, ora da soğuk dersin şimdi ama Ankara ile yakındır iklimi.
Dipçe: Eskişehir mezunuyum.
Soran+1 yılBölüm ne acaba
- +1 yıl
İktisat mezunuyum ben.
Sen ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılİç mimarlık ama puanım düşük yaa bölümün güzelmiş ama
- +1 yıl
Eskişehir mimarlık iyidir.
Bölümüm standart bir bölüm, zibil gibiyiz iyiliği falan yok:)
İyi düşün, yaşadığın şehir çok önemli. O yıllar bir daha gelmiyor ve en güzel yılların öğrencilik yılların olacak;)
Soran+1 yılHaklısın yaa işte bir cahillik yapmam umarım 😂 Çok teşekkür ederim yardımın içinn
- +1 yıl
Rica ederim, başarılar ve en keyif aldığın şekilde olsun;)
Sevdiğinin yanında heryer cennettir insana. Amaaaaa olurda birgün ayrılırsan bence okumak için güzel biyer değil. Ben Eskişehir ya da İzmir derim
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayalim oralardı zaten ya😃 Bakalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok harika. Nisan ayinda baslar sicaklar haziran dedimi 40 dereceyi görürsün hergün. Yazin otobüsler minibüslerde klim aacilmazsa ter kokusundan bayilirsin.
Terlemeye alis, dogal saunadir adana.
Birde hanzo dolu bir sehir serseriside meshurdur altinda arabayla balcalida cirit atan aptallar dolu.00 Yorumla
+1 yılSon duanı okumak için, evet
41 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Erkek arkadaşına sorsana
12 Yorumla
Soran+1 yılOna sorsam iyi der tabi 😔
+1 yılBol ekşin yaşarsınız. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNe ekşınlar yaşamadık aman diyim domuzlar mı uçuşmadı havada ah ah😂
Herşeyde bir erkek arkadaş kız arkadaş. Bıktırdınız yahu
00 Yorumla
+1 yılAnkarada oku Ankara bam başka bir yer yaa
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi
- +1 yıl
Evet adana iyi degil
Sıcak ve çok nemli.
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi ya hiç çekemem valla
Soran+1 yılMersin gibimi off
Soran+1 yılHahah yemek herşeyi değiştiriryor yaa 😂 Çok teşekkür ederim yorumların için 😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili için gelecek planını değiştirme
23 Yorumla
Soran+1 yılBölüm yine aynı olur ki
Cevap sahibi+1 yılHer bölüm her üniversitede olmuyor. Ki şehir de önemli eğer ayrılırsanız başını taştan taşa vurursun
Soran+1 yılHaklısın😏😏
cok sicak atesli biryer nemli
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel yaa ben Adanalıyım😂😂
00 YorumlaNereyi kazandın şekerim
00 Yorumlacıks
10 Yorumla
+1 yılSıcak çok sıcak
10 Yorumla
+1 yılBeni engellemistin o grlfi aklima rhskshd
02 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
2 yil kadar once
Bol şans
10 Yorumla
+1 yılBence hayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet kaçmaya çalışıyor sen gelmeye
06 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
Cevap sahibi+1 yılbir kere git gez bakalım bir sonra tekrar konuşuruz
Soran+1 yılKorkuyorum
Cevap sahibi+1 yılneyden korkuyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıladana mükemmel göç alan bir yer aşırı sıcak insanları tuhaf her bölgenin yerlisi iyidir ama göç çok fazla her yerden almış pek yaşanılası bir yer değil
Bence değil
10 Yorumla
+1 yıldeğil cok sicak.
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
bam bam bam 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılÇiuv çiuv
Soran+1 yılYoo bu deathmach
Soran+1 yılYok yeniden canlanabilme şansım oluyo kanka