Arkadaşlar sorum şu şekilde öncelikle ben pamukkale üniversitesinde işletme bölümün de okuyorum fakat bana göre bir bölüm değil onu anladım. ama okulumu seviyorum ben de söyle bişey düşündüm daha doğrusu sizlere sormak istiyorum böyle bişey var mı diye bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😊🙏
1. Okudugum üniversiteden kaydımı sildirip üniversite sınavına tekrar girdiğim de farklı bir bölümü seçip aynı okulda okuyabilir miyim?
2. Her zaman içimde bir yerler de sağlık okumak hevesi vardı bende önceliğim hemşirelik ama eğer olmazsa anestezi bölümünü okumak istiyorum sizce nasıl bir bölüm? Geleceği var mı özellikle sağlıkçılar cevaplarsa sevinirim.
3. Kız meslek lisesi çıkıslıyım meslek lisesi çıkışlı olanların önlisans direk geçiş hakları vardı artık kaldırıldı bu durumda da eşit miyiz? kolatylıkla yerlesebilir miyim?
4. Bana sağlık da onerebilicegınız onu açık atama zorluğu çekmeyen bir bölüm var mı?
5. Çok soru sordum kusuruma bakmayın cevaplarsanız çok sevinicem Çok teşekkür ederim şimdiden 😊🙏
(SAÇMA SAPAN KONUYLA ALAKASIZ YORUM YAPMAZSANIZ MEMNUN OLURUM SAYGI ÇERÇEVESİNDE CEVAPLAYIN LÜTFEN )😊
+1 yıl1) olmaz aynı üniversiteyi tutturman lazım 2) anestezi iş olanağı yüksek kesinlikle olmanı tavsiye ederim 3) bilmiyorum 4) radyoloji ve anestezi revaçta 5) rica ederim😬
13 Yorumla- +1 yıl
Yani kendi üniverstem den kaydımı sildirip tekrar üniversitesi de sınavına girdiğim de tercih edemez miyim aynı okulumu kimisi diyo anestezi bitti diye napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Özel de daha çok kazanırsın anestezi de. Aynı okulu tercih edersin sıkıntı olmaz tabiki.
- +1 yıl
bir tek anezteziyi öneren siz olmuşsunuz kafam karıştı açıkçası 😊
+1 yılArtık ek puanlar kalktı ama anazteziyide okumani pek tavsiye etmem. Başka bölüm var mı kafanda
06 Yorumla- +1 yıl
Sağlık ıstıyorum öncelikle sadece bunun için giricsm sınava kendi okulum olursa okuyabilirim yani pamukkale üniversitesin de paramedik, diyaliz, anestezi, tıbbi laboratuvar teknikleri var yani anestezi kafama yatmıştı biraz araştırdım da ama atanmak DA ıstıyorum açıkçası
- +1 yıl
Aynen iyi de atama yok işte o sıkıntı
- +1 yıl
özel de iş bulma olanağı DA mı yok 😕
- +1 yıl
Benim şehrimde yok ama senin şehrinde imkanlar nasıl bilmem bir torpil lazim
- +1 yıl
İzmir de yaşıyorum ama bilemiyorum tabi artık nasıl olur ne olur belki önü açılır sağlığın onu hiç kapanmaz derler ya bir umut 😊
- +1 yıl
Izmirde rahat bulursun gibi hayırlısı olsun senin için bebeğim insallah
+1 yılaçıklamayı okumadım da anestezi çok riskli ve çok kazandıran bir bölüm bence seç
04 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi riskli alala hiç bir hastane Almaz DA diyolar anlayamadım
- +1 yıl
anestezi kadar riskli bölüm yok heralde milimlerle uğraşıyosun miligramlarla internetten araştırsana kazancı da ona göre yüksek zaten çok
- +1 yıl
Araştırdım aslında ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi internete yazanları da
- +1 yıl
dikkatli biriyim diyosan güzel bölüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atanması ve iş bulması kolay yazıyorlarda. Torpilsiz atanamayacağının farkında olarak bu tür bölümlere girmeni tavsiye ederim.
00 YorumlaAnestezi bitti bitecek yılda 7 atama var çok zor okuma
05 Yorumla- +1 yıl
Önlisanslardab hangisinin onü açık sence sağlık da
- +1 yıl
Yani sağlık da başka bir bölümün şansı kalmadı desene
- +1 yıl
Hadi yaaaa😦ee o kadar sağlık meslek lisesi okuyanlar onlisans mezunları hiç okumasınlar o zaman açmasımalr bu bölümü madem ki iş olanağı sıfır öyle değil mi
+1 yılBenimde ablam orda okuyor 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Pamukkale üniversitesinde mi 😊
- +1 yıl
Evet Denizli/Çivril Atasay kamer meslek Yüksekokulu
- +1 yıl
ilçe de o uzak bize baya canım 😊
- +1 yıl
Aynen
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılOkuma
06 Yorumla- +1 yıl
Atama yok diye mi? 😕
- +1 yıl
Yoo ben okudum ama zor bir bölüm herkes okuyamaz, bölüm değiştiren çok oldu
- +1 yıl
Ne gibi bir zorluğu var mesela iş saatleri inin uzunluğu ndan dolayı mı
- +1 yıl
Hayır işlev olarak zor, en kazanılması kolay bir sağlık bölümü okusanda zordur çünkü insanla uğraşıyorsun. Ayrıca dikkat gerektiren iş yapıyorsun kişinin hayatı sana bağlı. Bir diğeri kan tutanı var ya da el becerisi olmayan var hastane ortamı sevmeyen var. Yeri gelir önünde biri ölür yeri gelir 4 5 saat bir ameliyatta durursun ve daha bir çok şeyi atlattıktan sonra artık koterle kesilen et kokusundan bile kaçmazsın
- +1 yıl
Yooo hastane ortamı benim için o kadar kötü değil İnsanlarlanolan ilişkilerim gayet iyi kan da tutmaz sadece kokuya tahammülüm yok bir de uzun saatler kalabilir miyim bilemiyorum bı üst yorum da arkadaş yorum yaptı hiç bir hastane anestezi teknikeri almaz diye onu kapalı sanırım 😟
- +1 yıl
Att oku demiş bir bilgisi olmadığı belli salla. Paramedik demesi lazımdı ve iki yıllıklardan en iyisi anestezi ve paramedik
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer