Astsubay ya da subaylık mülakatlarına girmek istiyorum el titremesi ne kadar büyük bir unsur her el titremesinde eliyolar mı yoksa bunun bir seviyesi mi oluyo yani hafif olanlara tolerans gösteriyolar mı bilgisi olan paylaşırsa mutlu olucam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmazlar. Eli titreyen silahi nasil kullancak?
Biraz mantikli düsün.05 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman olmuyo hatta çoğu zaman olmuyo ama bazen heyecanlanıyorum ve oluyo buda engel olur mu diye merak ediyorum ve acele bir iş yapınca
Cevap sahibi+1 yılAskeriyede ufacik bir yara izinden bile elenenler var. Sen heyecanlanman kusur olarak sayilir zaten. Düsünsene koruma görevindesin düsmanla karsi karsiya geldin heyecanlandin elin titredi ve silahi atesleyemedin.
Sonuc? Düsman seni öldürdü. ve digegerine ates acti. Risk almaz askeriye!
Duygusal düsünmez!
Sen baska meslek sec, askerlik polislik doktorluk hemsielik bunlar sana göre degil.
Sadece kendini düsünme diger insanlarida düsün. Sorumluluk alip yerine getiremediginde zarar görecek olanlari düsün, vijdan azabi yeter sana.
Oyüzden mantikli düsünmeni tavsiye ederim. Zaten elenme oranin %100. Yani hayal kiriligi yasama.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. Allah yardimcin olsun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim İNŞALLAH
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrintili saglik raparu aliyorsun zaten noroloji uzmani bakiyor on mulakattada bakiyirlar el titremesi coksa sikinti olur
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil hafif böyle odaklanıp bakınca görüyorum acele bir iş yaptığımda ya da heyecan yaşayacağım bir insanın yanımda oluyo günlük yaşantımda ağır kaldırdıktan sonra yani yorgun olduğumda falan oluyo, bide iki elimi omuz seviyesinde tutuyorum sabit hafif kıpırtı oluyo oda odaklandığım için bunun engel olup olmayacağını merak ediyorum
- +1 yıl
Bu engel olmaz kol kaslarini kuvvetlendirirsen sikinti olmaz durupnduruken titrkesi sikinti olur bu anlattigin normal insanlardada olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim moral oldu 🙏🏻 Çevremdeki herkesin oluyo dikkat ediyorum ve ben aceleci olduğum için acele iş yapıyorum hızlı olsun diye bu terikliyo onun düşünda sıkıntım yok
- +1 yıl
Merak etme ayni sey bendede var sakin olmani tavsiye ederrm bende ast subaybdegilim ama onun gbi gorevim var :)
Soran+1 yılNe olduğunu sorabilir miyim sizin için sorun olmazsa. kendimi kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyorum :)
- +1 yıl
Bende heycen var biraz panik atak kontrol ettim ama noroloji uzmanina girdim saba ac karnima oldugum icin az bir titreme vardi sikinti olmadi ama normalde olmuyor hic eger ellerini kasarsan titreme artar rahat birakacan
Soran+1 yılAllah seninde yardımcın olsun aklımı ne zaman oraya versem dengeler alt üst oluyo
- +1 yıl
Sikinti olmaz cok rahat silah kullanabiliyrim bu normal bisey her insanda olabilen bisey
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim içimi rahatlattın ama el kaslarım güçsüz cidden onu güçlendirmem lazım
- +1 yıl
Bir tane alet var elinin icine alip sikiyorsun ismini bilmiyorum ondam alip kullan bileklerinler parmaklarn kuvvetlenir kol kaslarin icinde kucuk pet siselerle al icimde su iki eline kollarini kirmadan kaldir indir ac kapa yap kuvvetlernir ama kollarimda agri olana kadar yap gelisme farkettigin zaman normal spora gecersin istersen
Soran+1 yılEl yayı sanırım adı biliyorum arkadaşımın vardı alayım bende teşekkür ederim internetten bir kaç egzersiz bakarım titreme için onlarda uygularım çok sağolun🙏🏻
- +1 yıl
Iyi aksamlar akliniza takila bisey olirsa yatdimci olurum takip edebilirsiniz
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim iyi akşamlar sağolun 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet olur elerler silah tutucaksin sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılYa çok olmuyo arada sırada oluyo ve heyecanlandığımda bazen kontrol edebiliyorum ufak tefek yecenla olan titremeleride dikkate alıp almadıklarını merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yıldikkat ederler
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılÇok titremiyorsa sorun olacagını sanmıyom isterden bi hastaneye git tedavileri var tamamen kesebiliyorlar el titremesini şansa bırakma bende msü ye gidecem benimkide titriyo
00 Yorumla
+1 yılEn çok fotoğraf çekerken titriyor elim bu engel olur mu sizce.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba aynı sorun bende de var alindin mi?
10 YorumlaSakin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlanınca oluyo genelde zaten 😭
Soran+1 yılGünlük hayatımda olmuyo zaten kollarımı kaldırıyorum düz tutuyorum titremiyo ya da bir kaşık ağzıma götürürken falan ama yanımda heyecanlanacağım yanancı insanlar olunca titriyo oda ellerime titrer mi acaba diye odaklandığım zamanlar aklımda olmadığı zamanlar rahatım ama acaba elim titriyomu düşüncesi aklıma düştüğü anda psikolojik olarak bitiyo olay bende 😔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Astsubay alımında el titremesi çok önemli bir unsur mu eleme için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat