Ben bikac saat sonra evden hatta gecicem insallah. Dun itibariyle uzaktan egitim sistem kurulumu falan gerceklesti lakin kafama bisey takılıyor. En başta işi konusurken ucret konusunda bilgi verildi ama ne hesap numarası istendi nede maasin nasıl ve nereye yatacağı söylendi. Sonuçta kimse bu işi hayrına yapmıyor fakat bunun yanı sira benimde konuşmaktan hic hoşlanmadığım bir konu para konusu.. evden bile olsa daha ise yeni basliyoken cok para goz gibi gorunmekte istemiyorum açıkçası ama bir sekilde sormam lazım nasil olacağını ki içim rahatlasin guvenim artsın.. bende dusundum maasi almaya 5 6 gün kala bana işi anlatan kişiyi ariyim benden hesap numarasi falan istenmedi nereye yaticak diye sorayım diorum. Ama biyandanda cokmu gec kalmış olurum diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim. Belki ilerleyen Gunlerde onlar ariyip sorcak ama iste aklima takilinca sonuç almadan rahat edemiorum bana akillica fikirler verirseniz memnun olurum. Tesekkurler
Cevabın nedir?
+1 yılMinik dediğin gibi yap.
15-20 gün çalış önce.
Ayın dolmasına birkaç gün kala arayip konuş bunu. İlk başta konuşmadiysan şimdi konuşman hoş algilanmayabilir... Hayırlı olsun şimdiden de hangi firma için, günde kaç saat çalışacaksin?02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Hadi reklam olmasin gsm firması turkcell vodafone avea gibi.. gunde 8 saat hatta kalicam. Aslinda daha once cagri. merkezinde calistim ama evden. ilk. deneyim olucak herhangi. bisi istenmeyince bir katakulli. donmesin. sonradan. diye burdanda fikir almak istedim neyse hayirlisi olur. umarim en. iisi biraz zaman geçince aramak. galiba
- +1 yıl
Evet öyle yapman doğru olur.
Bu üç firmadan birisi değil belli ki.
Değilse tedirgin olmazdin.
Ayyıldız Telekom mu yoksa 😃😂
Bu sorunu çözmeden başlamayın işe bence. Paragözlükle alakası yok bunun. Emek varsa karşılığı da olmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru teşekkür ederim
+1 yılUtancak bise yok. onlarda biliyr hayrina yapmadigini. belki magdur olcaksin ay sonunda herseyi bastan hallet
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diosun. oglen arasinda aricam
+1 yılParagözlük değil bu, hayrına çalolmıyorsun sonuçta. Sana net bilgi vermeleri gerekirdi, bugün konuş hemen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Arayıp sor direk. Bunda çekimecek birşey yok.
Çalışma sebebin tamamen para ve konuşağın en doğal konuda para olmalı.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aricam tesekkurler
Sana işi anlatanı ara. Ayrıca, ne kadar erken o kadar iyi. Bekleme yani kimseyi o para senin hakkın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle evet de iste ilk. izlenim onemli derler. hep aricam bende
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 538 cevap paylaştı. İşe başlanırken şaartlar once konusulur. Sen yanlış yapmısın
00 YorumlaEvden çağrı merkezi dediğin şey seks hattıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska. biseye calismasin. akliniz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılen baştan konuş sor sonradan olmaz bu ilşler
00 Yorumla
+1 yılProfosyonel düşün. Paranı sor bence
00 Yorumla
1 yılMerhaba işe başladınız mı acaba
00 YorumlaYarın sor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz