+1 yılMemur vasıfsız eleman 'dır. Hakimlerin ayak işlerini yaparlar çay kahve muhabbet ederler yazi işlerine bakarlar. Okuyorsunuz madem meslek seçin 2.500 tl ye bu iş yapılmaz. Adalet bakanlığı memurlar dosyasında bile isminiz geçmiyor adliyede avukatlar ve hakimler ve avukat stajyer ler geçiyor. Adlı tatil diye birşey var ama memurlar yararlanmıyor. Bekçi veya gardiyan ol daha iyidir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden buraya yorum yapma :) maas 3 bin birde 2 bucuk diyosun
- +1 yıl
Yorumun icin sagol
- +1 yıl
Seni kandirmislar. Rakamı yapiyorsun benim kuzenim memur kartal adliyesinde 2.600 alıyor hepsi öyle memurlar in tabi evli bekar farkı 100 lira. Birde bunlar da kademe var mudur olurlarsa 3.500 4000 arası alıyorlar. Sen neyden bahsediyorsun. Bir araştir. Devlet vermez o parayı sana. Sigortalar da en dusun ücret 'den veriliyor emekli olsan 2000 tl alırsın en fazlaa bir bakın bayan.
+1 yılAvukat seni çırağı gibi görür ayak işleri yaparsın birnevi adliye kölesi olursun
07 Yorumla- +1 yıl
Bir git işine ya :) Kotuluyorsunuz burada
- +1 yıl
Ozaman sorma ulan burda
- +1 yıl
Gir gör hak verirsin bana
- +1 yıl
Cok kolay diyorlar hafta sonu tatil ama sadece ne iş yapar diye merak ettim arkadasimdan öğrendim milli eğitimde memur da çalışıyor. SANA NE LAN SORU SORARIM BURDA
- +1 yıl
Tamam güzel kardeşim git gör o zaman burda git işine falan diye ayak yapma millete yardımcı olmaya çalışıyoz sana
- +1 yıl
Neden kotuluyosunuz o zaman memurluk olmak kotu degil normal neyse eskiden ks kullanırdım çok gereksiz insanlar var burda birde sacma sapan sorular var hem de cinsel igrenc
- +1 yıl
Güzel kardeşim bir çok tanıdığım adliyede sözde 'memur' sıfatı ile çalıştığı için sana dedim bunları ben senin kötülüğünü istemiyim tanımıyom etmiyom avukatın iki dudağınin arasında olacağına millet senin iki dudağın arasında olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılKatip mi
02 Yorumla- +1 yıl
Iste bilmiyorum ki sadece Adalet bakanlığı memurluk konya yazıyor orda calisacagim osym den kazandim
- +1 yıl
Ne iş yapar bu memurluklar merak ettim sadece
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar