Arkadaşlar iibf mezunu olupta idari yargı hakimliğini kazanan var mı. Varsa nasıl çalıştınız ne kadar süre gerekli ve kaçıncı girişinizde kazandınız? Ve sınav yılda 2 kere oluyor diye biliyorum dogru mudur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdli yargıdayim. İdari yargıya girdim ancak puanı yüksek kapatmıştı. Ayrıca İİBF mezunuysan %20 kota uygulanıyor size. Son olarakta referansin yoksa hiç uğraşma. 90 92 95 alıp idari yargıda mülakatta geçirilmeyen çok kişi tanıdım
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl83 ile idari yargıda geçeni gördüm
- +1 yıl
Makam sahibi olacağına adam olmayı öğren önce
- +1 yıl
Size ulaşabilir miyim
+1 yılKursa gitmelisin ve adliye giriyorum kontejan çok olsa bile ama idarede kontejan az bu sebeble 83 le almışlar puan olarak en son haberin olsun
05 Yorumla- +1 yıl
Sağol ama bu sene 24 aralıkta adli var idari yok diye biliyorum ancak 2018 e 4000 kontejan açılcak belki idari olur
- +1 yıl
Birde imkanın varsa işinde ilerlemek için ales yds filan gir yüksek lisans doktora yap kademede işe yarıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşarabildiniz mi merak ediyorum. Ciddrn bu işler torpille mi oluyor. Hala inanmak istemiyorum da :(
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen hukuk okuyorum. Ama idari hakimlik istiyorum. Hayırlısı :( diyim ne diyim
+1 yılsadece %20 si aliniyor %80i hukuk mezunlari oluyor. sansin az. bende dusunuyordum vazgectim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılÇok zor
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekleri söylüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İdari yargı hakimliği hakkında bilgisi olan veya kazanan varmı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat