Kapalı bir kız arkadaşım kafasına koymuş PÖH olmak istiyor. Ona zorlanırsın bir de kapalısın daha çok zorlanırsın dedim ama o kesin kararlı. Tuttuğunu koparan cinsten birisi ve bu onun en büyük hayali. O böyle kararlı davranınca bana da bir cesaret geldi. Bende polis olmak istiyordum ama Pöh daha ağır diye bir de kapalı olduğum için yapamam diye düşünüyordum. Arkadaşım sayesinde bende cesaretlendim. Yapabilirim diye düşünüyorum. Sizce kapalı bir kadın Pöh olabilir mi? Çok mu zorlanır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmamalı. Her şeyden çok istiyorsa başörtüsünü çıkartabilmeli. Başörtü eşgal belirtir ben karşıyım kapalı birinin asker polis olmasına. Ben kara harp okulunda okuyorum yasa dışı olmasa da kapalı bir öğrenci yok zaten çok dindar olan bu işi yapmak istemiyor. Pöh olmaz başlı başına zor bir durum eğitimi kaldırabilirseniz tamamlayabilirseniz seçilirseniz yapın bu işi zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
@medine_21 ağzın bal yesin.
- +1 yıl
ben kapalı kadın poliste gördüm kadın kapalı PÖH de gördüm hat da arkadaşım kapalı PÖH ve ben de kapalı PÖH olacağım ve bu onun kararı bence o kadarda zorlanmaz ve başörtü ona zorluk yaratmaz sadece terletir o kadar
+1 yılne gibi bir engeli olabilirki
14 Yorumla
Soran+1 yılEngel değil zorluk.
- +1 yıl
ne gibi bir zorluk
Soran+1 yılBaş örtüsünden dolayı. Şapka kask vs kullanmak zorunda kalındığında falan.
- +1 yıl
yo bence sorun olmaz kocaman topuz yapmiyosa
Gizli Üye(30-35)+1 yılpöh bırak hiç kapalı polis görmedim. geçen sakal bıraktı diye bir polisi kılık kıyafet yönetmenliğe uymadı diye uzaklaştırdılar. sanmıyorum alacaklarını. Ama inşallah alırlar ben isterim. Benim annemde kapalı malesef sırf kapalı diye üniversite okuyamamış.
01 Yorumla- +1 yıl
çünkü o dönemde kapalı üniverstie ye diyer okularda yasaktı benim ablama da öyle olmuş ama sonradan bu engel kalktı ben kapalı poliste gördüm kapalı PÖH de gördüm hat da benim arkadaşım kapalı PÖH bende kapalı PÖH olacağım ve kararımdan vaz geç meyi döşün mü yorum insan ger çekten kendine inanıyorsa isdedini ola bilir
Bence olmali giyim kusam artik tartisilmamali. Siyah kar maskesi takan polisler var
180 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
bence engel degil artik tesetturlu arkadaslarimiz her yerde var ve calisiyorlar hem jöh olsun hem pöh olsun istediklerini olabilirler ve olanlarda var zamaninda sirf tesetturlu diye universitelere bile alinmiyorlardi sirf basi kapali diye oglunun yemin torenine gidemeyen anneler var ama bu yasak kalkti ve istedikleri gibi olabilirler topuzlarini kucuk yaparlarsa kask sapka vb. takabilirler sadece inanc meselesi. digerlerine gore fazla zor olucak egitimler vs ama isteyen herseyi yapar ve basarir tum kadin polislerimizle gurur duyulmali
130 Yorumla
+1 yılbunu sen belirlemiyorsun senin isteğinle olan birsey degil neyse ki. ayrıca bende kapaliyim ve en buyuk hayalim poh olmak bu mesele memleket meselisidir. aslanin disiside aslandir ki asker/polis olmak isteyen bir kişi bunlari göze alarak olur zaten.
121 Yorumla- 11 ay
Hayellerinin peşinden koş inşallah istediğimiz mesleği yaparız hepimiz kolaylıkla
Benimde en büyük hayalimdi pöh'e katılmak şu an polislik yolunda ilerliyorum ve tesettürlüyüm kask şapka vb. Gibi şeyleri rahatlıkla kullanıyorum kapalı olmak bir engel değildir hatta gurur verici biseydir hatalerinin pesinden koş sakin yarım bırakma
174 Yorumla- +1 yıl
Topuz yaptığın halde mi?
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz benimde hedefim polislik?
- +1 yıl
bu konular hakkında konuşabilir miyiz? Bende pöh olmak istiyorum ve pöh konusunda cok bilgi almak istiyorum sürekli araştırıyorum. Şu an ki durumun nasıl?
Azimle sıçan taşı bile delermii basarılar dilerim arkadaşına :)
30 Yorumla
+1 yılBu mesleği zaten başlarımız açılmasın diye imanimiz için dinimiz için islam için yapiyoruz ve şehit olduğunda Allah 'ın sana farz kıldığı şekilde (nisa suresi 31 . ayet) olmamak ilginç zaten . o yüzden kapalılar pöh olduğunda zorlanmaz
101 Yorumla
+1 yılEvet olabilir hemde en iysinden :) hededinden sapma yeter
51 Yorumla- +1 yıl
Hedef demek istedim :)
Kadın pöhler şubeden çıkmaz aksi bir durum olmadıkça, kapalılar polis olabilir ama pöhe almazlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden almazlar?
- +1 yıl
Profilime bak bide yaz googleye 500 kadın özel harekat alımı diye birsürü kapalı pöh var
+1 yılHem mücahit olup hem tesettürlü olmak herkese nasip olmaz zorluk filan boş o sevgi bi kere saemışsa insanı hiç birşey gözüne gelmez kendimden biliyorum
70 Yorumla
+1 yılOlabilir ama zorlanır, böyle bandanalar var Nikenin sporcu bandanaları ondan takarsa daha rahat olabilir.
20 Yorumla
+1 yılgönülden isterse olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali pöh de olur krali da olur kraliceside
80 Yorumla
+1 yılyeni gelen KHK yasalarına göre olur yani
10 Yorumla
8 ayEvet olabilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı