Merhaba arkadaşlar https://www.melodramajans.com/ adresine başvuru yaptım. 2 gün sonra aradılar ve görüşmeye davet ettiler. İnanılmaz ilgili ve kaliteliydi açıkçası. Yarında sabah da sete davet ettiler. Deneyimi olanlar bilgi verebilir mi rica etsem.
Cevabın nedir?
+1 yılBende melodram ajansa yaklaşık 2 ay önce başvurdum. malum internet çağındayız intenetten bakıp araştırdım biraz. bu konularada (oyunculuk, ajans vs ) yabancıyım tabi. ajans hakkında kötü şeyler görmedim. daha sonra bana geri dönüş yaptılar. görüşmeye davet ettiler. tabi çevremdeki insanlar tanıdıklar gitme dolandırıcıdır onlar öledir böledir dediler. ama ben yinede gidip görüşmek istedim. tabi içimde şüpheler yok değil. neyse uzatmıyım görüşmeye gittim beni detaylı şekilde bilgilendirdiler. bu işlere uzak olduğum için. saolsun görüştüğüm arkadaş uzun uzun ilgilendi. bende kayıt olmaya karar verdim. fotoğraf çekimleri gerçekleşti. kayıdımı yaptırdım. açıkcası pek umudum yoktu ama kayıt olduktan yaklaşık 10 gün sonra aradılar ve hayalim olan ilk kamera önü deneyimimi yaşadım. tabi rolüm küçük bir roldü ama benim için çok önemliydi. aradan 1 ay geçti yine 2. bir proje için çağırdılar tabi ben mutluluktan uçuyorum. dedim derya ünlü oluyorsun onada katıldım çok şükür sıkıntı yaşamadan. demem o ki internette o kadar yazan çizen yorum yazan var. bunlara takılıp yanlış düşüncelere kapılmayın. gidip görüşün ön yargılı olmayın. eğer oyunculuk yönünde bir düşünceniz varsa ve benim gibi sıfırdan başlıyosanız melodram ajans ı tavsiye ederim.
84 Yorumla- +1 yıl
Ben oyunculuk istiyorum gorüsmeler nasıl geçiyor insan kaynakları gibi insanı sıkıntıya düşürecek kadar sorular oluyormu? Sizin nasil gecti biraz bilgi verirmisiniz rica etsem":) gorüsmeye çagrdklarinda direkt fotoğraf cekimi ve ücret istiyorlar mi?
- +1 yıl
Bende melodram ajansa basvurucam ama sizce basvurmalimiyim? Nasıl olacak ne kadar istediler kaç yaşındasın hangi şehir?
Başvurduktan sonra görüşmeye çağırdılar görüşmede ayrıntılı bilgi ile yönlendirilme oldu katalog çekimi yapıldı daha sonra dönüş yapıldı bir çok sette rol aldım özellikle İstanbullu Gelin için çağırdılar çok güzel bir deneyim oldu tavsiye edebileceğim tek ajans :)
510 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler aynen set harikaydı ilgi alaka süper teşekkürler MELODRAM AJANS çalışanları.
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Fotograf cekimi icin senelik 100 tl ücret istediler mi?
- +1 yıl
Kardeşim ben boom operatörüyüm sesciyim 3 senedir dizi sinema reklam işleriyle uğraşıyorum. şu an yüzyüze dizisini çekiyoruz. ajans muhabbetleri boş. gidip 50-60 tl için kendini harap etme benden söylemesi.
03 Yorumla- +1 yıl
Merhaba yardiminiza ihtiyacım var bu konu hakkında lütfen geri dönüş yaparmisiniz cevabınızı bekliyorum
- +1 yıl
Peki nereye başvuru yapmamız lazım yardımcı olurmusunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılMelodram ajansla çalışıyorum arkadaslar profosyenel kaliteli isini cok iyi yapan bir ajans. Yeni uye oldugum zamanlardan beri sayelerinde bir cok ciddi projede yer alma firsati buldum. Cok ilgililer isleyisleri oldukca basarili. Insana en basindan guven veren bir firma.
47 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba aynı görüşlerdeyim saolsunlar çok ilgililer. 2 sete pazartesi gidiyorum oyuncu olucam yakında
Soran+1 yılteşekkürlerr
- +1 yıl
+1 yıl14.01.2018 tarihinde melodram ajansa kaydımı yaptırdım, yaptırırken internet üzerindeki yorumlar dolayısıyla biraz tereddütlüydüm fakat iyiki yaptırmışım Bordo Bereliler sinema filmi çekimlerinde 6 sette yer aldım en azından hayallerim gerçekleşmiş oldu ilgi ve alakaları çok güzeldi herşey için teşekkürlerimi sunuyorum benim gibi yorumların etkisinde kalabilecek insanlar olduğunu düşündüğüm için memnuniyetimi burada paylaşmak istedim iyi günler diliyorum
30 YorumlaKesinlikle ne bir sözleşme var.. ne bısy. Vesikalık ceker gibi çekip 100tl alcakmış. Bursadakı şubesi inanılmaz acemi..2kısı var bırırı sekreter bırır menajer aynı kışı foto cekıyo.. vazgectımm2dk konuştu okadar sonra foto çok saçma Vazgeçtim bende bence kotu
00 Yorumla
+1 yılbende melodram ajansla çalışıyorum 2 senedirde kayıtlıyım. oyunculuk deneyimim hiç olmamasına rağmen aldığım roller küçükte olsa bir çok filmde oynadım. adamlar bu işi yapıyor. ben bir yanlışlarını görmedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Para alıyomusunuz ya ben gittim 260 TL aldılar
+1 yıl200-300 liranın peşinde
21 Yorumla
Soran+1 yılDostum anladığım kadarıyla genel anlamda bahsediyorusun çünkü ben melodrama öyle bir para vermedim. ama emeğin için teşekkürler
+1 yılGüvenilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım