Kızlar Bir Adım Öne Ücretli öğretmenlik başvurusu yaptım ve çıktı diyelim, hiç başlamadan gitmezsem seneye hakkım yanar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya da bir süre yapıp bırakmak istersem hakkım yanar mi mebte çalışan ya da ücretli ogretmenlik yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Ücretli öğretmenlik başvurusu yaptım ve çıktı diyelim, hiç başlamadan gitmezsem seneye hakkım yanar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Atanamayanöğretmen1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Banada çıktı ama ulaşım sorunundan gidemedim bende endişeliyim daha çıkmazsa diye herkes farklı bir şey söylüyor 0 0 Yorumla
Arch_Enemy_War Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Ben yaptım. Yanmaz 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol ya gözümü korkuttular Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl O kişileri sallama. Ücretli öğretmenlik çok da büyük birşey değil zaten Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum yarım öğretmen gibi görüyorlar 😒 Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Üç kuruşa yaşam mücadelesi verdiğim günleri iyi hatırlıyorum 😒 Yorumla Soran +1 yıl Umarım atanmissinizdir Şu an 🙏 Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Atanamadım bir iş yerinde çalışıyorum 😢 Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Ama umarım sen atanırsın 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Canınız sağolsun ·> Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Sağol umarım birgün atanırız Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya o işte harçlığım çıksın diye ücretli yapicam ben Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Haklısın bölüm ne Yorumla Soran +1 yıl Sınıf sen Yorumla Arch_Enemy_War +1 yıl Sosyal bilgiler öğretmenliği. Ücretli sınıf öğretmenliği de yaptım. Hayatımın en anlamlı günleriydi şimdi ise satış danışmanıyım atanamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Banada çıktı ama ulaşım sorunundan gidemedim bende endişeliyim daha çıkmazsa diye herkes farklı bir şey söylüyor
Ben yaptım. Yanmaz
Çok sağol ya gözümü korkuttular
O kişileri sallama. Ücretli öğretmenlik çok da büyük birşey değil zaten
Katılıyorum yarım öğretmen gibi görüyorlar 😒
Üç kuruşa yaşam mücadelesi verdiğim günleri iyi hatırlıyorum 😒
Umarım atanmissinizdir Şu an 🙏
Atanamadım bir iş yerinde çalışıyorum 😢
Ama umarım sen atanırsın 🙏
Canınız sağolsun ·>
Sağol umarım birgün atanırız
İnşallah ya o işte harçlığım çıksın diye ücretli yapicam ben
Haklısın bölüm ne
Sınıf sen
Sosyal bilgiler öğretmenliği. Ücretli sınıf öğretmenliği de yaptım. Hayatımın en anlamlı günleriydi şimdi ise satış danışmanıyım atanamadım