Üniversite bölümüm hakkında aileme yalan söylemek zorunda kaldım lütfen yardıııım?

Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım bu yıl 3. senem. İlk yıl Akdeniz üniversitesi İngilizce bölümündeydim ama 1 hafta durabildim babam aldı okuldan. Detayını şu an anlatmama gerek Yok ama kısaca istemedi Antalya da durmamı. Bu zamana kadar hayatımı hep o yönlendirdi ve yoruldum gücüm kalmadı. Zaten sevgi ilgi hiçbir şey Yok. Bende o ne isterse yaptım. O senem boşa gitti. Bir yıl daha hazırlandım ama geçen sene bir yere yerleşemeidm okul puanım kesilince. Bu yılda Bartın üniversitesi felsefe bölümü kazandım ama babamlara pdr kazandım dedim yoksa göndermezdi. Benim şuanki psikolojimi kimse anlayamaz biliyorum, zor bir durum. Okumak istiyorum ve istediğim bölümü okuyamıyorum 😔 Ben eğer babama felsefe dersem okutmaz göndermez. Ama üniversiteye yerleşmeye giderken babam gelicek yanımda ve o zaman öğrenecek napıcam biri bana akıl versin lütfen önüme engel çıksın istemiyorum artık. Ya kaçıp gidicem ya da babamın öğrenmemesi Laz'ım. Çıkar yol gösterin bana 😔
Üniversite bölümüm hakkında aileme yalan söylemek zorunda kaldım lütfen yardıııım?