Bu yıl üniversite sınavına gireceğim ve bir kaç nedenden dolayı kazanamama ihtimalim var üniversiteyi sırf ailemden kurtulmak için şehir dışında istiyorum aileme şehir dışında kazandığıma dair yalan söylemeyi düşünüyorum herşeyi ayarlayacağım sizce şüphelenirlermi? Onların haberi olmadan tekrar sınava hazırlanacağım neden böyle bişey yapıcaksın derseniz cidden evde olan şeyler hiç normal değil
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yalan yalanı doğurur derler.. Üstelik zaman kaybı olma ihtimalinde yüksek.
Doğru haklısınız fakat mezuna kaldığım sene zaten sınava çalışacağım üniversiteye istediğim okula gitmek istiyorum
İsteklerin doğrultusunda çalışman tabikide doğru ve güzel ama alelade gittiğin hiç bilmediğin bir yerde tekrar yeterince hazırlanabilecekmisin? Bence daha zor yeni şehre ve yeni çevreye adapte olman
Haklısınız tabi fakat bi şekil yapmam gerek alışabileceğimi düşünüyorum yeterki anlamasınlar zaten arkadaşlarımda olucak
Vallahi tabi senin hayatın senin kararın istediğin şeyi yapabilmen çok önemli umarım her şey gönlünce ve istediğin gibi olur ✨
Teşekkür ederim umarım yapabilirim 😊
Ailesinin üstüne titreyerek göz bebeği gibi baktığı bir kadını daha kaybettik
Pardon? Benim yaşadığım şeyleri nerden bileceksin gerçekten normal bi kısıtlama vs aklına geliyorsa değil evde 2 gün kalsan dayanamazsın ciddi diyorum
Güzel kardeşim sen benim yaşadıklarımı nereden biliyorsun her şeyi bir kenara bırak Madem öyle Yalan söyleme Git mahkemeye aileni reddet onları parasal açıdan sömürmeye devam etme o zaman senin şu an yapmaya çalıştığın nitelikli dolandırıcılık sahtekarlık anlatabiliyor muyum
Onları parasal açıdan sömürmeye falan devam etmiyorum zaten kendi paramı kazanıp kendi paramla okuyacağım kendimde onlara bana üniversite için para vermelerini söyledim zaten vermeyecekler kendileri söyledi verseler bile almam
O zaman sen hazırlığını yapmış kararını vermişsin Yolun açık olsun
peki diyelim böyle bişi yaptım yurda da gidemezsin ev tutucaksın diyelim masrafları karşılayıp o sorumluluğun üstesinden kalkabilicek misin
yaptın*
Kalkabilirim sorumluluk almayı seven çalışmayı seven bi insanım açıkçası sadece anlamamaları yeter
iyice düşün ama bende mesela çok istiyodum gitmeyi hem de çok fazla sürekli dua ederdim vs sonra çıktı son senem ve hani cidden çok istediğin bir şeyin hayır getirmediğini anladım
Evet doğru diyorsunuz Allah hakkımızda hayırlısı neyse her daim onu nasip etsin ama gerçekten bi süre sonra yapamıyorum bu evde sizce anlarlarmı herşeyi ayarlayacağım
yani her şeyi aynı yaparsan ve onlarda kontrole gelmezse sıkıntı çıkmaz bence
yaparsan olup olmadığını söyler misin bu arada
Gelmezler gelseler bile üniversiteye gidiyormuş gibi yaparım ayrıca eve çıkma işinde vs annem gelir sadece ondada herhangibir öğrencilik belgesi gibi bişey istemiyorlar zaten yapınca güncellerim buraları hatırlatırsın😊
tamam bol şans
Onun yerine puanının tuttuğu herhangi bir bölüm yaz sende sırf kaçmak için
Yapamam istediğim okul olmak zorunda çünkü arkadaşımla eve çıkacağım en azından bi şehirde olmamız gerek
Tamam aşko o okul olsun da başka bölüm yaz kıytırık bişey yaz atıyorum hukuk mu istiyorsun olmuyorsa 2 yıllık yaz aynı okulda
İstediğim bölüm olmuyor ama tekrar mezuna kaldım diyelim o zamanda diploma notum yarı yarıya iniyor
E peki üniversite diye nereye giriceksin
İstediğim okulu kazandığımı söyleyip o şehire giderim doğal olarak kazanınca zaten aynı şehirde yazmış oluyorum
Bence yapma yalan söyleme
Neden peki
Bana yapmadıkları şey kalmadı cidden o evde kalmaya devam edersem kafayı sıyırırım
Kurtul
Anlarlarmı sence
Herşeyi ayarlicam
Anlamazlar
Sen ya da herhangibir tanıdığın var mı böyle yapan
Evet
Anlatırmısın biraz nasıl yaptılar
İstek atar mısın
İyi sen bilirsin
Anlatmam o zaman ögrensinler o zaman
Ayy sende anlat burdan anlatiyosan anlatmıyorsanda nasıl öğrenecekler sırf anlatmadin diye
Elbet ögrenirler
Aynen öğrenirler
Yalan ortaya çıkar