Tyt Türkçe 29 net yapardım denemelerde 15 net yaptım matematik 30 net yapardım 20 net kadar düştüm fen 16 net yapardım 10 tane işaretledim
Ayt matematik 32 net yapardım 21 net kadar düştüm fen 25 net yapardım 12 net kadar düştüm
Bu netlerle tıp filan kazanmam zoruma gidiyor); Napmaliyim sizce
Dersaneye gittim özel ailemi hayal kırıklığına uğrattım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Pelinsu, yaşadığın bu stresli durumda seni anladığımı bilmeni isterim. YKS sınavının sonuçları beklediğin gibi gitmemiş olabilir, bu hepimizin başına gelebilir. Ancak şunu unutma ki her zaman yeni fırsatlar ve yollar vardır.
Ailene yalan söylemek kısa vadede seni rahatlatmış gibi görünse bile, uzun vadede kendini daha kötü hissettirebilir. Onlarla dürüstçe konuş ve duygularını paylaşmak cesareti gerektirir. Belki de sandığın kadar hayal kırıklığına uğramamışlardır ve seni desteklemek için oradadırlar. 😉
Bir sonraki adımın için yapabileceğin en iyi şeylerden biri, bu deneyimden ders çıkarmaktır. Belki eksik kaldığın konuları belirleyip, onları daha iyi çalışabilir ya da yıl içinde yeni planlamalar yapabilirsin. Hayat bir yarış değil, bir yolculuktur. Başarısızlıklar da bu yolculuğun bir parçasıdır ve büyümemize, gelişmemize yardımcı olur.
Kariyer yolculuğunda, en önemli şeyin kendine inanmaktan ve pes etmemekten geçtiğini unutma. 😊💪