+1 yılValla ilk başlarda benimde aklımda hiç yokken ben çoğunlukla iş olanağı şeklinde baktım olaya ve puanım daha iyi şeylere yettiği halde hemşirelik seçtim hemşirelik okuyan ya da hemşire olan bir çok tanıdığım da var evet dedikleri gibi nöbet falan gözü çok korkutuyor olabilir ama nöbetten sonra da tatilin var ayriyeten nöbette tek yaptığın hastaların serumlarini kontrol falan etmekmis. Yorucu ama insanlara orda yardım etceksin insanlara yardım etmeyi seviyor olman gerekir. Eğer hiç yapamam diyosan şimdiden bırak derim. Ayriyeten çok kısa süre sonra alisiyosun deniliyor. Ataması falan maaşıda iyi. Ayriyeten yok ben hastanede yapamam falan diyosan üniversitede öğretim üyesi olarak kalmaya çalış. ya da baş hemşireliğe yüksel çok bı işin olmaz
24 Yorumla- +1 yıl
senin yakınlarn daha hemşire olamamış belli. nöbete kalınca tek işin serumları kontrol etmekmiş. ben 24 saat boyunca durmadan çalıştğmı biliyorm. sen orda hastanın herşeyiyle ilgileniyosn. gerekirse altını bile değiştiriyosn. hemşire olmak isteyenlere tek diyeceğim bu meslek para için yapılacak bir meslek değil vicdanın yoksa yapamazsın
- +1 yıl
@contramalll o hastanede senin olduğun bölümle ilgili sen olmuşsun da olmamış
- +1 yıl
bilmediğin bir konu hakkında yorum yapmaman gerektiğini öğretmediler mi sana. hiç bir hastanenin hiç bir bölümünde hemşirenin tek yaptığı serum kontrol etmek değildir. çok konuşma istersen @potterhead7books
- +1 yıl
@contramal canım belli bildiğin tabi tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem babam ve nişanlım yüzünden pişmanım.
Ne zaman nöbete kalsam ya annemle babam hastaneye acile hasta olup geliyor ya da nişanlım geliyor bazen hepsi anlaşıp geliyor midem bulandı artık bunlardan 😅 istifa etmek istediğimi söyleyince de hemen yok ya etme diyolar00 Yorumla
+1 yılPiyasa iyi değil maalesef, devlette hemşirelik gibisi yoktur, ama özel şu an kötü. Asgari ücret veriyor çoğu hastane.
00 Yorumla
Annemden biliyorum zor bir meslek doktorların kölesi hastaların seks objesisin
01 Yorumla- 1 yıl
anneniz seks objesi mi ne alaka?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok pişmanım me yazık ki geri de döndüremiyorum amelelik yapıyorum resmen hemşire eşittir amelelik ki yeni işe başladı isen tam bir işkence herşeyi dana yaptırırlar sana acımazlar bir ton eksik bulup pat pat yüzüne söylerler hem yorulursun hem de psikolojik baskı benim 4 ay olacak bezdim bazen diyorum ailem dese ki kızım bırak mesleği bırakırım yani çık meraklısı değilim sadece biraz parası var ama canın da çıkıyor bazen keşke daha az alsaydım ama mutlu oldaydım dediğim oluyor ölüm gibi çok kötü çok pişmanım özellikle benim gibiçekingen biri isen meslekdaşların seni kullanıp ağzına sıçıyor acımıyorlar bir ton da amelelik cabası
01 Yorumla- 1 yıl
devlette misiniz?
+1 yılBenim arkadaşım hemşirelik çok yorulduğunu söylüyor kendine bazen vakit bile ayırmıyor uyuyo kalkınca işe yetişmek için uğraşıyor
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 754 cevap paylaştı. Olmak istemediğim mesleklerdwn biri. Çok zor, yorucu ve ona rağmen alman gereken değeri alamıyorsun
10 Yorumlabilmem ama Hastanelerden nefret ederim veeee kokusundanda bana göre değil
00 YorumlaAt bir sağlık ocağına kapağı bak keyfine
20 YorumlaHayır değilim iyi ki🙏❤
00 Yorumla
+1 yılgüzel bence
00 Yorumla
+1 yılVardıe illa ki
00 Yorumlapişmanım
00 Yorumla
+1 yılPsikolojisi zordur
00 Yorumla
+1 yılzordur
00 Yorumla