İş ilanlarına bakarken gözüme iliştide bu nedir ya 2500-3500 dolar arası maaşla adam arıyorlar hemde ortaokul mezunu olsan bile yeterli şu parayı günümüzde mühendis alamıyor siz ne düşünüyosunuz çalışan var mı benim aklıma yattı valla :)
Cevabın nedir?
+1 yılBabam 75 ile 2010 arası çalıştı matah birşey yok... para için yapılacak son işlerden biridir mektup yazsan cevabı 6 ayda geliyor geminin bir seferi çıksa mesela İstanbul fas seferi yapıyorsun fasdan bir derlerse hadi amerika İstanbul ... 2 sene yedin... paranıda sana çektirmezler hepsini o maşşın hepsini ailen alıcak sana harçlık veriyorlar gittiğin ülkeye göre... tabi bu gemiciler için geçerli benimki elektrik zabitiydi devlet deniz nakliyatta o rahat kendi odan felan var yok gemici olursan 10 kişik koğuş ve 2 sene
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyi para birikmiş olur şu devirde böyle parayı okumuşlar zor alıyor usta
- +1 yıl
ben okumamışışım orta okul mezunu bile değilim şükür gerek yok parası batsın huzurlu olup paraya para demeyeceğime bir göz evimde çocuklarıma ayakkabı boyayarak bakmayı tercih ederdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gittinmi 2-3 ay ev yüzü görmüyorsun ve canini cikartiyorlar. O parayi aliyorsun ama nasil alyiorsun onu birde hesap et. Aylarca sadece deniz suyu görmek hosuna gidiyorsa ve makina dairesinde calismak istiyorsan git.
Benim arkadas basladi ilk seferden döndü hemen istifa etti. Resmen insanliktan cikmisti oglan.10 Yorumla
+1 yılEve az gidiyorsun ve ölüm riski taşıyan meslekler fazla maaş verir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
sakın inanma kardeş dolandırıcı onlar gemici cüzdanı çıkartman gerekiyor deyip seni masrafa sokuyor inanma dolandırılma benden uyarması
14 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum usta devletin ulastırma bakanlıgı var oradan 1100 liraya cıkiyomus
- +1 yıl
ben askerliğimi gemide yaptım bir ara bende niyetlendim gemiye çıkyım diye tanıdığım gemi kişiler vardı istişare ettim onlarla tanıdığın bir kişi vasitasıyla güvenilir şirket bulursan ancak bu paraları alamasanda biraz düşük paralarla 6 ay sözleşmeyle çıkabilirsin gemilere sağlam şirket bulman lazım paranı tam yatıracak sigortanı tam yatıracak 1 ay ekstra maaş verecek iyi araştır bu işleri
Soran+1 yılanladım abi bide 6 ay 1 sene felan gelemiyomuşun hep bu çok sıkıntı ailemiz felan var sonuçta parası çok ama çekilcek iş değilmiş
- +1 yıl
sözleşmeler 6 ay ama 1 ay ekstra maaş alıyorsun 1 sene değil parası iyi olan şirkettlere güvenilir olanları bulmak lazım her önüne gelen ilan yayınlıyor şimdi sanki para dağıtıyorlar kolay değil bu işler iyi araştırmak lazım dolandırılmamak lazım göz boyama onlar genelde gemici cüzdanı öyle 1100 lira çıkmaz biraz pahalıdır
+1 yılSadece parası yüksek diye her meslek yapılmaz diye düşünüyorum. Bence maaşı biraz daha az olsun ama ailenin ve eşinin yanında ol derim
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 390 cevap paylaştı. gemide saglam para var sadece gemi kartinmi olmasi laxim. calisilabilir. benim imkanim olsa giderim parasi cok guzel
10 YorumlaBenim eniştem 20 bin dolar alıyor bence az para
25 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılvay be paraya bak bilim adamı almıyordur bu kadar
+1 yılbaktim ama is farkli hacim calisanlarla konustum
16 Yorumla
Soran+1 yılyalan mı o 2500 3500 dolar maaş yani
- +1 yıl
okulunu okumalisin yurt disi durucan 6 ya da 8 ay 1 maas ikramiye alican 0 dan baslayinca 1100 dolar alicaksin zamanla yukseliceksin
Soran+1 yıliyide ne okulu ilanlarda vasıfsız da alınıyor yazıyor usta
- +1 yıl
vasifsiz aliniyor 1 ay kursuna gidicen cuzdan alican 1100 dolar civari baslion tt gemilerde asgari ucret sonra calistikca kontratlari cuzdanina isletip terfi aliosun maas artiyor
Soran+1 yılsence yapılcak iş mi parası çok iyi
- +1 yıl
yapilir nie yapilmasin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne