odyolog mu? hemşirelik mi? hangisinin is imkanı daha fazla?
Cevabın nedir?
+1 yılOdyolog olursan kendine ait odan olur ama Hemşire olursan sürekli emirler altına maruz kalarak getir götürücü olursun. Ebe olman Hemşire olmana göre daha mantıklı diye düşünüyorum nereden biliyorsun dersen sml mezunu ve üni sağlık bölümünde okuyan arkadaşlarım var oradan bilmekteyim. Atama puanları olarak Ebelik bölümü, Hemşirelik bölümüne göre puanı daha düşük ama Odyologların atanma puanlarını veya özeldeki maaşlarını bilmiyorum. Eğer Odyologlarında atanma durumu iyiyse kesinlikle Odyolog ol en azından yarı doktor gibi oluyorsum bir havan olur
00 Yorumla
+1 yılTabiki hemşirelik. Odyologlara az kadro veriliyo. Saglikta en cok kadro payini hemsire ve ebeler aliyo zaten
00 Yorumla
+1 yılodyolog un hemşire den farkı yok KBB nin yanında hemşire gibi çalıştiriyorlar ayrı oda hikayesi yalan iş imkanı kısıtlı devlete girmek zor işitme merkezin olmadıkça iyi derece de maaş alamıyorsun hemşire olmak daha iyi kadrosu çok atama var kademeli olarak maasin artıyor
06 Yorumla- +1 yıl
tanıdığım iki kişi var biri iki yıllı odyometri mezunu diğeri 4 yıllı odyolog
odyolog olan hastane de çalışıyor
odyometris olan 2 yıllık okuyan arkadaşım işsiz
ve kesinlikle tavsiye etmedi bende tercih etmedim iyi ki etmemişim şimdiki bölümüm daha güzel - +1 yıl
İlköğretim matematik öğretmenliği kazandım bu yıl
- +1 yıl
tek sen odyolog değilsin türkiye de ne bu ego bilmediğim konu olmasa yapmam yakın görüştüğüm arkadaşlarım önce bir okumayı öğren gel sonra mesleğini yap
hemşire... her hastaneye yüz hemsire alındigini düsün ve bir kac tane odyolog alındigini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşirelik imkanı fazla ama bana sorarsan Odyolog daha iyi her açıdan
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 797 cevap paylaştı. hemşirelik
00 YorumlaHemşirelik
00 Yorumlaodyolog
00 Yorumlahemsire
00 Yorumla
+1 yılodyolog
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik
00 Yorumlahemşire
00 YorumlaHemşire.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında