Arkadaşlar Polis Özel Harekat olmak istiyorum. Yok bayandan polis olur mu felan diyecekler varsa şimdiden sorumdan çıkabilir. Parkuru vesaire şimdiden izliyorum. Yapabileceğimi düşünüyorum. Fiziğim, boyum, karakterim, sağlık açısından bir sorun yok. Hızlıyımdır da. Fakat bir sorum var. Aslında burnumla bir sorunum yok ama burnum da kemer var. Pek dikkat çekmiyor gözlerim olsun kapatıyor. Ama estetik olmayı düşünüyorum. Estetik olsam sorun olur mu Sağlık kontrollerin de? Lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
+1 yılO sınavların ordinaryusu olduğum söylenebilir. Öncelikle pöh olmak istiyorsan önce bayan pöh alımı yapılmasını bekliyeceksin burna gelince istersen mesleğe başladıktan sonra yaptırabilirsin ön sağlıkta bişey yapyıkları yok sırıtan yara izlerine benlere dövme faça izine bakıyorlar renk körlüğüne bakıyorlar genel sağlıktada nefes testine bakıyorlar ama burunla alakası pek yok yani korkulacak bişey yok iz kalmamışsa tabi heyet ne olur sen kazandığın zaman bilmiyorum bide v. k. e var
25 Yorumla
Soran+1 yılEstetiği alımlar yapılmadan önce yaptırmak istiyorum ya. İnternette okumuştum bir kişi daha sormuş sağlık problemim var dersin felan bir şey demezler demişler. Gerek yok değil mi öyle bir şey söylememe?
- +1 yıl
Bak ben sana söliyim şimdi bir burun amelyatı yaptıran arkadaşım var 7 bin lira senin gelirin 0 lira. Koy o 7 bin lirayı cebine gel izmire çeşmede filan çatır çatır ye olmadı sekanige git olmadı batumda o paraya saraylarda tatil yaparsın bitiremezsin. Mesleğe başlayıncada amelyatını ol soran olursa da taş sekti şarapnel değdi gibi şeyler sölersin ha zenginim ihtiyacım yok dersen de hesap numaramı atayım bizim eğitim ve kültür vakfına bağışda bulun. Benim matık böyle çalışıyor en az mağduriyeti böyle yaşarsın bence
Soran+1 yılYa haklısın da sen bana alımlardan önce yaptırsam sorun olur mu onu söyle :D :D
- +1 yıl
Olur 😂😂
Soran+1 yılYa ilk başta olmazmış gibi konuştun dalga mı geçiyorsun :D Neden sorun olur?
+1 yılseneye bir daha giriceğim bu konunun açıklamaları var
00 Yorumla
canım pöh olman için önce polis olman lazım 1 dışardan bayan pöh alınmıyo meslekten alıyorlar sağlık raporunda sorun yoksa burun estetiği de sorun değil ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim.
dikiş izi ameliyat falan olmaması lzm
23 Yorumla
Soran+1 yılEstetik sorun olmaz mı diyorsun?
Soran+1 yılTamam iyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende pöh düşünüyorum burun yamukluğu deviasyonu var bende estetik olucam sıkıntı olurmu
20 Yorumla
+1 yılPolis olduktan sonra estetik yaptırsan
14 Yorumla
Soran+1 yılYa olmadan istiyorum sence sorun olur mu? :/
- +1 yıl
Bilgim yok canım ama olmaz bence
Soran+1 yılİnşallah ya teşekkür ederim iyi günler.
- +1 yıl
İyi günler
+1 yılniye sen nefes alamıyonmu
02 Yorumla
Soran+1 yılAlabiliyorum. Aslında o kadar büyükte değil. Ya sadece olmak istiyorum işte. Bir sorun olur mu?
- +1 yıl
Benim için farketmez ;)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım