+1 yılHiçbiri okunmamalı bence.. Ne yani hedefin bakıma muhtaçlara yardım etmek mi hayatın boyunca? Daha fazlasını yapmak varken? Yanlış anlaşılmasın engelli kardeşlerime veya yaşlılara lafım yok ama insanın gençliğini bununla harcaması saçma
15 Yorumla
Soran+1 yılHedefim dgs ile tamamlamak
- +1 yıl
Hocam sürekli uğraşcaksın, psikolojik olarak dayanıklı olman falan lazım. Bence yaşlı bakımı sorunu cevaplamam gerekirse
Soran+1 yılHocam açıktan okucam ben sonra 3. Sınıftan dgs ile hemşireliğe tamamlıcam? Neden yaşlı bakım?
- +1 yıl
Ya engellilerle anlaşmak zor şöyle ki benim halamın çocuğu öyle mesela sevmesi lazım seni yoksa zorluk çıkarıyorlar, dediklerini yapmıyorlar vs. Ama yaşlıların daha anlayışlı olacağını düşünüyorum, ilgi muhtaçlar vs muhabbet edilebilir
Soran+1 yılKardeş tamamda ben bu işi yapmıcam sadece dgs için bitirmem lazım
+1 yılikisi de çok zor allah yardım etsin yani psikolojik olarak çok zor gerçekten psikolojimi daha az zorlar diye ben seçsem yaşlı bakımını seçerdim
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
psikolojik olarak inanılmaz zor benim için diyeceklerim bu kadar sace
Soran+1 yılDGS ile hemşireliğe tamamlıcam bu mesleği yapmıcam
+1 yılben seçsem yaşlı bakımı derim ama ikiside kolay Allah izin verdikten sonra, yaşlılara bakmayı çok seviyorum ben hiç engelli bakmadım ama iyi anlaştm.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen dgs ile tamamlamayı düşünüyormda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlı bakım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe farkı var sence dgs düşünüyorum
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem