Sizce hâkim, savcı olmak mı daha itibarlı ve maddi gelir olarak daha kazançlı yoksa bilgisayar mühendisi mi?
Cevabın nedir?
+1 yılhakim ve savci olmak bilgisayar mühendisi kadar kolay degil. öncelikle bu karsilastirmalar uygun degil. Bilgisayar müh. herkes okur olur ama hakim ve savcilik sinavlari cok zor sinavlar herkes kazanamaz.
10 Yorumla
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum kafana takılan şeyi sorabilirsin
04 Yorumla
Her hukuk okuyan savcı mı oluyo saniyosunuz
011 Yorumla- +1 yıl
@Poyrazz38 Aynen öyle önü açık
- +1 yıl
haklı olabilirsin ama bir o kadar da bilgisayar mühendisi her sene mezun oluyor. Kaldı ki hep masa başındasın tabi bu tercih meselesi kimisi oturmaktan zevk alır ama ne bileyim hayatın çok monoton geçiyor gibi bir canlılık yok gibi bilgisayar mühendisliğinde. Kazanç kısmına gelirsek de bilgisayar mühendislerinin de milyonları kazanma şansı var avukatlarında ama bilgisayar mühendisinin kazanabilme şansı avukata nazaran daha zor gibi. Zira bu rakamları kazanabilen bilgisayar mühendisi çok çok az o da genelde hep yurtdışında başarı sağlayanlar.
- +1 yıl
Her bölüm hersene mezun veriyor :) sen hangi mesleği seçersen seç kendini geliştirmedikten sonra hiçbir işe yaramazsın hangi meslek olursa olsun. Artık ülkemizde de pc mühendisliğinde iyi paralar kazanabiliyor batıda çalışmayı kabul edersen iyi paralar kazanabilirsin kendini geliştirirsen eğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılAvukat ol
Yalan söylediğin kadar kazanırsın.01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHakimlik para için yapılmaz sen mühendis ol
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 960 cevap paylaştı. Hakim
00 Yorumla
+1 yılsavcı
00 YorumlaBilgisayar ı geç
00 YorumlaHakim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi