Gizli Üye(36-45)+1 yılbayan olfuğun için iki kat daha zor. 2 sene de bir görev değişikliği ve gönderilen yerlerden dolayı erkek öncelikli tercih. daha öncelik ise hukukçu istemeleri
geçtiğimiz sene hocalar kızlara önermiyorlardı. şimdi kaymakamlığa hazırlanıyorum ama durum vakim11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokuz Eylül Üniversitesi kamu yönetimi yeni mezunum. kaymakamlık çok güzel bir meslek ama mülakatlarda çok büyük torpil dönüyor ayrıca Ankara siyasal mezunu olmanız kaymakamlık için bir zorunlu koşul değil, daha alt düzey okul mezunları da kaymakam olabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılGazi, Hacettepe veya Ankara Sosyal Bilimler olsa olur mu?
Cevap sahibi+1 yılkaymakamlık için belli bir üniversiteden değil herhangi bir üniversitenin iibf ya da hukuk fakültesinden mezun olmak yetiyor. önemli olan kaymakamlık sınavından iyi bir puan almak
Soran+1 yılSinav cok mu zor oluyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet efendim klasik formata döndü sorular belirleyici test değil ama 5-6 ay rahat kafayla ve sağlam çalışma ile iyi bir puan alınabilir
Soran+1 yılUniye gectigim zamandan sıkı tutsam derslere asilsam sonra da deneme falan cozsem nasil olur sizce?
Cevap sahibi+1 yılBen bu sene mezun oldum kpss girdim deneme amaçlı. belki başka okullarda okusanız daha alt seviyede olan çok rahat hem okurken hem kpsyye çalışırsınız ama dokuz Eylül de o dediğiniz çok zor hocaları aşırı egoist ve okulda siyaset dönüyor.. ayrıca okulun iyi bir eğitimi olabilir ama daha çok sömürüye dayanıyor. okul hayatı pek parlak olmayıp mezun olduktan sonra kpsyye bir iki sene hazırlnaıp çok iyi yere gelen de var, okul notları yüksek olup hemen atanamayan da. eğer burada okuyacaksanız hemen atanmak nasip olmayabilir
Soran+1 yılHayirlisi diyelim artik ☺ Elimden ne geliyorsa yapacagim
+1 yılBenim salak dediğim kuzenim oldu ağzımı kapattım bence sen de olursun
25 Yorumla
Soran+1 yılTorpille mi oldu? Yoksa torpilsiz mi?
- +1 yıl
Yok be nerden torpili olacak onun çalıştı diyordu halam valla pek inanasım gelmiyordu bir de köyde hani imkanı da yoktu yaa nerden nereye bizde atanamayan öğretmen 😞
Soran+1 yılNe mezunu peki?
- +1 yıl
İnan tek bildiğim kaymakam olduğu ve gençte yani aramız yoktur ben İzmir o muş sen düşün 😏😄Babam pek bir sever kendisini kaymakam kızım diye o yüzden çokda şeeyyetmedim yani ama o yaptıysa yapılır abi
Soran+1 yılinşAllah ya torpil şart diyorlar ama. Üniye geçince derslerime çok asılırsam eğer kazanırım diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılKaymakamlık sınavı 40soru sınav klasik ücret 165 lira kazanırsan mülakata girersin doğal olarak mülakat zor idare hukukuna hakim olmak lazım
10 YorumlaZor ama olmaz değil. Sen Ankara siyasalı kazan da zaten pek boşta kalmazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde her şey zor zaten ama önemli olan çabalamak. Torpil çok mu gerekli sizce?
Soran+1 yılİnşAllah ya universiteye girdigimde direk baslicam sinava hazirlanmaya ☺
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 390 cevap paylaştı. yakisir valkah kaymakam hanim
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen inşAllah olurum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de istiyorum kaymakam olmak
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah oluruz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
+1 yılIstemen yeter umarım olursun :)
10 YorumlaTorpilin yoksa imkansız gibi bir şey
10 YorumlaSen kendinde o ışığı görüyorsan neden olmasın?
10 YorumlaZor ama imkansız değil
16 Yorumla
Soran+1 yılTorpil illa gerekli mi?
Soran+1 yılNereden bulucam ben torpili :(
Soran+1 yılAynen Allah calisana yardim eder
+1 yılİstedikten sonra herşey olur
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çalışırsan değil
10 YorumlaDeğil :d nasip :)
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri