çoğu arkadaşım ozelde calisiyolar ama amele gibi calistirtip asgari ucret veriyolar dedi sizce boyle bisi var midir🤔
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 992 cevap paylaştı. Her önüne gelen mühendislik okuduğunu sanıyor. Her diplomayı alanda mühendis değildir maalesef.
Ot gibi okursanız, kendiniz geliştirmezseniz, birşeyler üretmezseniz, herhangi bir çalışmaya katılmadıysanız, naylon stajlar peşinde koştuysanız, sadece ve sadece vize final çalışıp 3,5 - 4 senede mezun olsanız da boşsunuz. Ve bu boş mühendisler amele gibi çalıştırılmaya mahkumdur. İş veren olsam , bu boş mühendisleri bile çalıştırmam ustalar daha verimldiri daha üretkendir. Teknikerler daha verimlidir.
Piyasada ne adamlar var , adı sanı bilinmeyen okulda okumuş mühendis olmuş ama kendini öyle bir geliştirmiş ki cebinden 50 tane mühendisi çıkartır.20 Yorumla
Mühendis var mühendiscik var aptal saptal bir mühendislik ve okulun top list te değilsen başlangıç maaşın askariolur eğer i. t. ü mühendislik olur odü ya da boğaZiçi oku ozaman askari almassın 5 bin tl ile işe başlarsın itü bilgisayar mühendisi açıklaması 👏😂👏👏
10 Yorumla
+1 yılÖzellerin çoğu öyle. Odtü, Boğaziçi ve benzeri üni mezunu olmadıkça ya da kendini geliştirmedikçe öyle. Yabancı dil falan öğren en azından.
00 Yorumla
Hangi üniversiteden mezun olduğuna, kaç dil bildiğine ve CV'nin doluluğuna bakar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılmuhendis , kpss a grubunda alımlar oluyor bir dusun bence
00 Yorumla
+1 yılOdtü itü boğaziçi mezunu falan değilsen asgari ücretle iş bulduğuna şükredersin
00 Yorumla
+1 yılKolay iş bulur 4 binden assagi almaz ilk mezuniyette
00 Yorumla
+1 yılOkumak başlı başına bir hata bence. İnsan Dünya'ya ve kendine yararlı olacak şeylerden de para kazanabilir...
00 Yorumla
+1 yılİlk mezuniyetin de kesinlikle öyle ama bir işte istikrar yakalarsan ve deneyim kazanırsan bu değişir iyiye gider.
00 Yorumla
+1 yılMühendisim Buluyorum Ama Ne mühendisi Ben Elektrik mühendisiyim.
03 Yorumla- +1 yıl
Napıcan Benim Ne kadar aldığımı? Burda Koyun sürüsüyle birlikte ne alıyorsan odur en başta
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. Kolay iş bulamaz. İş yok.
00 Yorumla1 aylık mühendisim daha bulamadım iş :DD
06 Yorumlaerkek arkadasim muhendisti sirkette mudur oldu
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle mühendislik ele ayağa düştü
00 Yorumla
+1 yılmühendisine bğalı
00 Yorumla
+1 yılAynen durum böyle.
00 YorumlaDoğru demişler 😂
00 YorumlaBulur
00 Yorumla
+1 yılNe mühendisi