Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir daha dünyaya gelsem istediğim tek meslek. En kolay şey burdakini oraya sat, ordakini buna sat. Biz de yurt dışı misafirlerimiz için tutuyoruz, geliyor bizim gibi çay kahve eşliğinde tercüme ediyor, stres yok akşam parası elinde güle güle gidiyor. Teknik alanda tercüme yapanlar ile japonca bilenler daha da mesela revaçta.
111 Yorumla
Soran+1 yılSence yazilim mi yoksa tercumanlik mi tercihler icin som gun bana yardim et lutfen
- +1 yıl
İkisi de güzel meslek. Hangisinden daha çok para kazanırım diye düşünürsen hayatın boyunca belkide diğerini keyifle yapmadığın için pişman olacaksın. İşinde hırs yapıp kendini güzel yetiştirirsen ikisi de geleceği olan meslekler. Ama iş yapma konusunda yazılım bir adım önde derim. Önemli olan sen ne yapmak istiyorsun?
Soran+1 yılIyi bir isim olsun istiyorum ve okuduguma degecek bir meslek
Soran+1 yılasosyyyal olmayim mesela gidip tiyatroyla ugrasabileyim
Soran+1 yılya da bir enstruman calayim i
Soran+1 yılyurtdisinda calismak istiyorum birde
- +1 yıl
Tercümanlıkta iyi bir dilin olacak ama atıyroum ingilziceyi çok iyi tercüme eden biri olarak yurt dışında ne yapıcan? herkes biliyor zaten. yurt dışı hedefin varsa yazılım ile berraber iyi bir yabancı dil yeterlidir. Ben olsam yazılımı seçerim, yanında iyi bir dil ile gerek burda gerek yurt dışında iyi, kariyerli, düzgün bir mesleğe sahip oalbilirsin. Gerisi sosyal zamanlarda sana kalmış, iş sonrası istediğin aktiviteyi zaten yapabilirsin.
Soran+1 yılTercumanlikta ingilizce degilde yaninda iki dil daha bide ticaret okusam yaninda olmazmi
Soran+1 yılbirdr rahat meslek dimi o bahsettigin isi kim yapiyor mesela alim satim falan
- +1 yıl
tercümanlığı mı kastediyorsun? evet rahat iş tabi sadece çenen yoruluyor. Tek yaptığın iş olabilir, turist gezdirme olabilir, teknik çevirmenlik olabilir, bir tercüman bürosunda çeviri işi olabilir... Onun da bir sürü yönü var. Kendin müşteri bulduğun zaman kendi işini yaparsın.
Eğer dili tercümanlık yapacak seviyede öğrenebilirsen var. Okul şart değil
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım nasıl okumaya gerek yok ya fındık kafali si
- +1 yıl
@Rengaremk2 beni neden engelledin anlamadım doğrusu
evet ben tercüme bürosunda çalışıyorum özellikle maaşlı değilde fre çalışanlar hayvan gibi para kırıyo birde noterden geçen evraklara imzaya karşılık paramı alırım dersen iyi para var
04 Yorumla
Soran+1 yılSence yazilim muh. mi Tercumanlik mi?
Soran+1 yıltercihler icin son gun
Soran+1 yılsiz bu isin icindesiniz gercekten okuyayim mi bu bolumu onerir misinoz gelecegi var mi
İngilizce almancaysa salla gitsin çok var onlardan arapca ve ya kore çin İsveç gibi diller de para su bence
02 Yorumla
Soran+1 yılyazilim muhendisligiyle kiyaslarsak hangisini secerdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok iyi var benim arkadaşım tercüman ayda 10 bin kazanıyor futbolcuların tercümanlığını yapıyor ve LİG TV'de görev alıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılSence yazilim mi yoksa tercumanlik mi tercihler icin som gun bana yardim et lutfen
+1 yıliyi bir tercüman olursan çok iyi para var. bak beyaz showun tercümanına.
01 Yorumla
+1 yılTurist olayını bilmem ama kitap yazı çevirisinde kelime beşi 5-15 arasında kazanabilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılEn azi bile 7000 tl maaş alıyor gayet iyi
05 Yorumla
Soran+1 yılkim aliyor bu arada ve nerede calisiyor
- +1 yıl
Ben mütercim tercümanlik hakkında bilgiliyim tercihine bir şey diyemem. Iki dil ögreniyorum daha okurken gelen teklifler bile böyle oldu bana.
Soran+1 yılsence okumalimiyim ve yurtddisinda iss olanagi var mi
- +1 yıl
Okursan pişman olmazsın. Tabi ki var yurt dışı imkanı en çok olan bölüm
Çok manyak bir parası var
05 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorum
+1 yılözellikle almanca biliyorsan paranın mina koyarsın
00 Yorumla
+1 yılaraplara tercümanlık yap para akar şelale gibi.
14 Yorumla
- +1 yıl
walla benim şimdki aklım olsa direkt tercümanlık yapardım. sana da tavsiye ediyorum. bana dua etceksin :)
Soran+1 yılsen ne okuyosuyny
- +1 yıl
okudum bitti yıllar oldu, çalışıyorum ben
+1 yılAylik 200000 alan da var 1000 alanda
11 Yorumla
+1 yılYerine göre iyi para var.
00 Yorumlapara var kuzenim yapıyor
08 Yorumla- +1 yıl
O kızenle tanışsak ya
Soran+1 yılne yapiyor su an mesela
Soran+1 yılsen ce yazilim mi tercumanlik mi
Soran+1 yılsu an ne yapitor nerdr calisyor
Soran+1 yılmaasi ne kadar
+1 yılHangi dil?
06 Yorumla
Soran+1 yılingilizce ama yurdisina cikarsam çine veya rusyaya gidecem
- +1 yıl
Her 3 dilede hakim olursan söyleyecek bir şey yok.
Soran+1 yılyazilim mi yoksa tercumanlik mi sence
- +1 yıl
Biri sayısal biri sözel. Nasıl bir beyin var sende?
Soran+1 yılne diyon ya? Bolumum sayisaldi ingilizce sozel degil dil kuurslarina gittim yds den yuksek aldim napim simdi muhendis olupta dil blen insan cok bence seninki nasil bir beyin bir tart
- +1 yıl
Yanlış anlama, Dil bilimi beynin yang sağ tarafını çalıştırır. Ama sayısalcılar ying sol tarafını çalıştırıyor. Haklısın her 3 dilde çok önemli. Ama gerekli mi tartışılır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde ingilizce bilmeyen kaldımı ya?
00 Yorumla
+1 yılZengin olursun 😂
00 Yorumla
+1 yılvar ya hayalim o
00 Yorumla
+1 yılher türlü
00 Yorumlavwr var
01 Yorumla
+1 yılvar diolar evt
00 YorumlaEskidendi o
00 Yorumlavarr
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne