Diş hekimliği yazdım vanda büyük ihtimal gelir ama hem üniversite hem şehir hakkında bilgi alabilir miyim vanlı varsa ya da orada eğitim gören. bu arada malatyadan gidicem nasip olursa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBildiğim kadarı ile b*k gibi bir şehir. Buradan tanıdığım kadarı ile insanları da b*k gibi. Gün çok çabuk bitiyor orada. Yani akşam üzeri gibi bir keyfin olmaz. Her şey gündüz yaşanır. Terör sorunu da var bildiğim kadarı ile. Ancak başka bir b*k gibi şehirden oraya gideceğin için sorun yaşamazsın pek fazla. Ancak sizin insanınız oranın insanından daha sıcakkanlı ve dürüst diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrımcılığın daniskasi bravo! Her doğulu olan hain, ya da kötü olmuyor. Batidakiler cok iyi ama dogudakiler hain, kötü, b* k gibi insanlar gibi düşüncelerinizdrn vazgecin artık.
- +1 yıl
@bezelyeli_krem_şanti Malatyalılara hain demedim ki, aksine sizin insanınız daha düzgün dedim.
- +1 yıl
Vanlilara hain dedin. Hayatinda kac defa Vana gittin? Hayatında kac defa ordaki bir eve misafir oldun? Ordaki yaşamı gördün mü? Sehrin sadece terorlerden ibaret oldunu mu sanıyorsun? Teror örgütü ordaki insanlarin cocuklarini zorla dağa cikartiyor. Ailelerin ici yaniyor. Ha bide o Allahin belasi teror orgutu kafasina estiğinde sehire inip yine kafasina gore rastgele evleri tarıyor. Yolda gecen bahtsiz bir insan varsa onu öldürüyor. Ailesini düşünmeden. Çocuklarını düşünmeden Doguda öyle herşey sizin bildiğiniz, bizim bildiğimiz gibi değil kardeşim. Ordaki hainler, o dağa çıkan terorler. Şimdi sana diyorum, oğlunu zorla dağa çıkartan, hergün diken ustunde yasamalarina sepep olan o pislik teror orgutunu sence destekliyorlar mi?
- +1 yıl
@bezelyeli_krem_şanti Burada birbirinden alakasız en az 3-4 vanlı aile tanıyorum. Tamamı da HDP li. Doğal olarak da hepsi teröristtir benim için. Bir gün güneydoğudan hdp veya akp gibi terörist partiler dışında bir seçim gördüğümde belki bir iyimserlik takınabilirim. Doğu, ve Güneydoğu insanını gerek kültürel, gerek ahlaki, gerekse hayati açıdan sevmiyorum. Sevilecek bir yanını da görmüyorum. Tıpkı onların da biz batılılar için düşündükleri gibi.
En İyi Cevaplar
Sınır komşuları Hakkari Iğdır Şırnak. Birbirlerine benziyolardır buyuk ihtimal ama gitmedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılBilen bilmeyen herkes yazmış ben vanda yaşıyorum kampüsede bazen gidiyorum merkeze biraz uzak ama toplu taşımayla gidip gelmede sorun çekmezsiniz kampüsün alanı biraz geniş fakülteler binalar arasında fazla mesafe olabilir insanlarlada çok sorun çekeceğinizi düşünmüyorum tanımadığınız birinden bi konuda yardım isteseniz elbet yardımcı olmak isteyecek birini bulursunuz geldiysen hoş geldin💙
00 Yorumla
+1 yılÜniviersite okuduğun şehirle güzelleşiyor. Deniz kıyııları daha iyi olurdu sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayyata yazmayacağım şehirdir kendiai gidersem katil olup geleceğim için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloradayım malatyalı biri olarak zorluk çekmezsin kyk önermem ama raht degil bence özel yurt daha iyi
00 Yorumla
+1 yılOku kardeşim her karış toprak Türk toprağı.
42 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Doğusuda, batisida hepsi Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde. Ve hepsi buram buram tarih ve anadolu kokuyor.
- +1 yıl
Aynen öyle çok şükür devletimiz dimdik ayakta heryerinde okuyabiliriz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvanda yuva yapmış söğüt dalına
02 Yorumla- +1 yıl
asfdsdagasdgs
- +1 yıl
Manda o manda...
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki güzel bir şehirdir
00 Yorumla
+1 yılHarika. cok seversin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkuda risk var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında