+1 yılBen de küçükken doktor veya öğretmenlik derdim ama büyüyünce ikisinin de bana göre olmadığını anladım, ben keyfime düşkünüm galiba yakın bir üniversiteden en iyi gördüğüm mesleği seçtim. Bilgisayar mühendisliği, üniye başlayana kadar bir bilgim yoktu ama başlamadan önce o konuda bilgi sahibi olucaksın diye bişey de yok, şu an notlarım gayet iyi ve mesleğimi seviyorum <3 Bence birşeye yeteneğin olmadığını düşünüyorsan masabaşı iş en iyisi , önüne koyulan işi yap o kadar😊😁
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha tam tercih yapmak için erken yaştasın ki ondan şuanda seçimlerine karar vermiş durumda değilsin. Kendine biraz daha zaman vermelisin 2-3 yıla kesin kararın yaşanmışlıklarınla beraber ortaya çıkacaktır.
21 Yorumla- +1 yıl
Sorun şu ki 2 3 yıla artık liseli olmayacağım ve ortalama 1.5 sene sonra bir sınava gireceğim yani aslında yaşanmışlıklarla beraber karar verme zamanımız yok böyle bir sistemde ha tabii ilk uniye girdikten sonra beğenmem bölüm değiştiririm o ayrı ama o da bana zamanımı kaybettirir yani açıkçası yorumunuza katılmıyorum :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 715 cevap paylaştı. 2. Denemede buldum mesleğimi memnunum
12 Yorumla- +1 yıl
İlk ve şu an ki mesleğiniz neydi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılŞimdiden bir mesleğe karar vermek zorunda değilsin daha zaman var
14 Yorumla- +1 yıl
Kanka zaman fazla çabuk geçiyor
- +1 yıl
Evet doğru ama yanlış bir karar vermektense... Ne demişler geç olsun da güç olmasın.
- +1 yıl
Evet mantıklı sustum
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnistart diye bir YouTube kanali olmasi lazim. Oradaki videolardan ilgini cekenleri izleyerek baslayabilirsin. Daha sonra da ilgini ceken meslekleri icra eden insanlarla konusup mesleklerinin kötü yönlerini sor onlara. Ve ben bu zorluklara katlanabilir miyim gercekten diye sor kendine. Cevabin evetse dogru meslegi secmissin demektir.
20 Yorumlaben listedeki en cool mesleği seçtim direk
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi meslek?
+1 yılhemşire falan ol
18 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorlar. Babamlar felan doktor ol ne hemşiresi diyorlar. Yani küçümsüyorlar.
- +1 yıl
baban ne iş yapıyor
- +1 yıl
Onun dükkanı var. Patron. Eşya alım satım
- +1 yıl
hııı ne mezunu ki de hemşireliği küçümsüyor
- +1 yıl
Lise. Derslerim iyi çok şükür. O bu yüzden yüksek bir meslek seçmemi istiyor. Sürü psikolojisi gibi. Okusun büyük adam olsun hesabı
- +1 yıl
hııı o zaman mühendislik oku
- +1 yıl
doktorluğa denk o yani bir nebze babanı ancak o şekilde
- +1 yıl
tatmin edebilirsin
+1 yılOkuma sen
01 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem