Ben ne zaman bir mülakata girsem çok heyecanlanıyorum. Nasıl yenicem bu heyecanımı yaa.? Bugün girdim 1 tanesine ama bi yerden sonra kekeliyor gibi oldumm :)))
Cevabın nedir?
İnsan Kaynaklarıyla ilgili sitelere girersen daha detaylı açıklamalar bulabilirsin. Burda yapılacak iki satırlık yorumlarla bu sorununu aşamazsın. Unutma ki mülakatlar, kendini tabir_i caizse talip olduğun firmaya pazarlama görüşmeleridir. Bu görüşmelerde stresli olmaman, rahat görünmen işi alabilmek için önşart. O nedenle bu konuda profosyenel yardım alman çok önemli. Ayrıca stres mülakatı dediğimiz ayrı bi tür mülakat çeşidi var ki evlerden ırak. Nette hakkında araştırma yaparak gireceğin mülakatlarda İK yöneticisinin nelere dikkat edeceğini araştırman çok faydalı olur. Aşağıdaki linke göz atman da faydalı olabilir: kendinigelistir.com/stres-mulakati-ve-sorulari/
00 Yorumla
Heyecanlanmamak için alkol al dicem ama kokarsın olmaz:))
Öncelikle mülakattan önce psikolojik olarak kendine terapi yapabilirsin.
O an kekemeliğe karşı nefes alıp vermede bozukluklar olduğu için heyecanla karışıp kekemeliğe yol açıyor. Öncelikle o sirada nefes alışverişini kontrol altına almalısın.00 Yorumla
beden dili olarak mülakatlarda sağ ayağı biraz daha öne çıkar ve hafif aralıklı olsun..bu özgüvenin çok yüksek olduğunu hissettirir karşı tarafa, ve ellerini sevgiliyle nasıl el ele tutuşurken parmaklar kenetleniyorsa o şekilde ellerini birleştir ve avuç içini kendine doğru tut..bu da ben açığım imajını verir..
heyecanını yenmek için nefes egzersizleri yap devamlı..04 Yorumla
Soran+1 yılonceden masa oluyodu u sefer masada yoktu masa olsa daha rahat oluorum:) odada 3 tane gorevli vardı bide hepsi bana bakıyo :)) dediklerini uygulayacığımm eğer giremezsem teşekkür ederim:)
Soran+1 yılBoyları devrilisiceler:))
heycanlanmamaya bakman lazım cnkü adamlar aynı zamnda senın heycanını da ölçüyorlar .. bunu nasıl yenerim dyorsan arkadslarının arasnda sarkı söleee, sesn iyi veya kötü farketmezz hatta sesının kötü olması daha bile iyi olablrr
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Soran+1 yılteşekkür ederimm:)
+1 yılbend çok heycanlanıyorum normalde bülbül gibi şakıyorum orda kal geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya bol bol alıştrma yapmak erekio heralde kendi kendine:/
- +1 yıl
ben çok yapıyorum ama hala o heyecanı yenemedim sanırım bikaç mülakat geçirmek gerek
heyecan hiç geçmez aslında ama mülakat deneyimi kazanınca heyecanını yönetmeyi öğrenirsin. ilk mülakatında bunla başetmeyi bekleme
00 YorumlaAyna karşısında pratik derler ama hiç tecrübe etmedim.
00 Yorumla
+1 yılO işe ihtiyacın olmadığına inandır kendini. Sırf eğlenmek için giriyorsun ve sonucu senin için önemsiz. Ve o işverenlerin aradığı kişi sensin. Özgüven ve rahatlıkla üstesinden gelebilirsin.
00 Yorumlaevde ailenle yaşıyorsan onların karşısında dene... onlar sana sorsun sen cevap ver...
00 YorumlaBence şurayı incele
ingilizcemulakat.com
(İşine yarar diye düşündüm, reklam filan yok yanlış anlaşılmasın)00 Yorumlamülakat yapan tiplerin günlük yaşamını düşün. (mesela) onların da aptal tv dizileri izlediklerini hayal et.
10 Yorumlasen yine iyisin
bana kal geliyor, çıtımı bile çıkaramıyorum10 Yorumlaheycana gerek yok karşındakide insan ve onların sana ihtiyacı var bırak onlar heycanlansın ;)
10 Yorumla
+1 yılne mülakatı
06 Yorumla
Soran+1 yılİş mülakatı :))
- +1 yıl
ne üzerine işte
Soran+1 yılacıbadem hastanesinin sigorta bolümünde resepsiyonist olarakta kurumsal bi yer olduğu için belki bu kaadar heycanlandım.
- +1 yıl
bekle bu sene belki acıbadem ünv sini kazanırsam bulurum seni inşALLAH olur
Soran+1 yılSende inşallah kazanırsn
- +1 yıl
inşALLAH cümlemizce
+1 yılGire çıka alışırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam gibi konuştun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok gereksiz heyecan bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılevette elimde değil aslında normal muhabbet edioyosunda ben mi farklı bi anlama sokuyorumm.Nasıl yenicem bilmiyorum.:/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mülakatlarda çok heyecanlanıyorum. Bu heyecanımı nasıl yenerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat