Nedir bu öğretmen-hoca istismarı?

Özellikle lisede erkek öğretmenlerin mesleğini yapmak yerine okuldaki kız öğrencilerin detaylı bir taramasını yaptıklarını her kızla açıkça ilgilendiklerini görüyorum erkek öğretmenler kız öğrencilerine yakınlaşmak için gerektiğinde öğrencisinin notunu bilerek kırıp veya derslerde sürekli soru sorup , konuşmayın vs diyerek kız öğrenciyi kendisiyle yüz göz edip kendisine bağlama uğraşında kendisine ilgi göstermeyen bir kız öğrenciye bile mutlaka ulaşıyor sizce bu da bir istismar değil midir?
Hani ağızlardan eksilmeyen ahlak nidaları?
Öğretmen olmanın saygınlık getirdiği söyleniyor ama ben öğretmenliğin saygın bir yanını görmedim..
Ks'de kız öğrencilerin sürekli soru paylaşıp öğretmenime aşık oldum, benle ilgileniyor, çok karizmatik, davranışları hoşuma gidiyor nasıl etkilerim soruları havada uçuşuyor.. Kızlar hayatınızın büyük bölümünde yer alan öğretmenlerin istismarına maruz kaldığınızı düşünüyor musunuz?
Haberlerde erkek öğrenciyle kız öğrencinin bahçede konuşmasından dolayı birçok erkek öğrencinin veya kız öğrencinin dayağa maruz kalıp okuldan uzaklaştırıldığını biliyoruz ama bunların nedeninin sapık erkek öğretmen ya da sapık müdürler olabileceğini biliyor musunuz?

Daha satırlarca yazabilirim.. gözlemlerinizi buyrun söyleyin?
Nedir bu öğretmen-hoca istismarı ??
Nedir bu öğretmen-hoca istismarı?