Okulda zorbalığı engellemek yerine zorbalık yapan öğretmen nereye bildirilmeli ya da bildirilebilirmi?

Kardeşim 11. Sınıf sevgilisi ile aynı okulda okulun rehberlik hocası bugün durduk yere konusu falan yokken kardeşimin yanına gelip ben de bu kıza gıcık oluyorum sevgilisi var yanında havalı havalı iyi bir şey yapmış gibi yürüyo falan demis öyle bir olayda yokmuş zaten kardeşim gerçekten okulda hocalar tarafından sevilen birisi kime sorsan yalanlar bunu söyleyen REHBERLIK hocası benim aklım almadı ve sinirlendim bu duruma zorbalık değil de ne bu kadının görevi bu tarz durumları durdurmak değil mi? Buraya neden yazdım en ufak bir fikrim yok ama bu tarz zorbalık türü durumlar nereye bildirilmeli meb bir şey yapabilirmi bu öğretmen hakkında öğrendiğim kadarıyla ilk kez yaptığı bir şey değilmiş kardeşimin arkadaşına da sırf bir erkek çocukla konuştu diye kötü yoldasın demiş binevi kotu yola dusmussun tarzında bir şey söylemiş
Okulda zorbalığı engellemek yerine zorbalık yapan öğretmen nereye bildirilmeli ya da bildirilebilirmi?