Aile & Toplum Hakaret eden öğretim üyesi hocayı nereye şikayet edebilirim? Yıkıkgirl1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hakaret eden öğretim üyesi hocayı nereye şikayet edebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% 11 ay Önce dekanlığa ama fayda etmezse rektörlüğe et. Delil veya şahit varsa gereken yapılır ama hoca seninle de uğraşır en baştan diyeyim 0 4 Yorumla Yıkıkgirl1 11 ay Uğraşsın pislik herif Yorumla AhmetMiraç 11 ay Sonra keşke şikayet etmeseydim dersin. Yok yere dönemin uzar. En iyisi okulu bitirdikten sonra şikayet etmek. Özel değilse ne dediğini söyler misin? Yorumla Yıkıkgirl1 11 ay Özelden yaz anlatirim Yorumla AhmetMiraç 11 ay tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce dekanlığa ama fayda etmezse rektörlüğe et. Delil veya şahit varsa gereken yapılır ama hoca seninle de uğraşır en baştan diyeyim
Uğraşsın pislik herif
Sonra keşke şikayet etmeseydim dersin. Yok yere dönemin uzar. En iyisi okulu bitirdikten sonra şikayet etmek. Özel değilse ne dediğini söyler misin?
Özelden yaz anlatirim
tamam