Üniversitedeki hocayı kime şikayet edebilirim?

Ben üni birinci sınıfım ve bu gün son sınavımız vardı. Içeri girince telefonlarınızı kapatıp benim masama bırakın dedi hepimiz bırakmaya başladık bende aynı şekilde ve kolumda akılı saat vardı bariz bir şekilde gördü ama hiç bir şey demedi (saat getirmek yasak değil bu arada burada hiç bir sınavda sorun etmediler ki ztn telefonu kapatınca bağlantı kesiliyo) sınavın ortasına gelmiştik artık ben baya bi yazmıştım son bi kaç şey daha yazıp çıkıcaktim saat sol kolumdaydı ve ekranı hocaya doğru dönüktü kapalıydı kapatmıştım ses falan çıkarmasın diye ne oldu anlamadım hoca birden yanıma geldi ve sert bir şekilde bileğimi tuttu saati çıkarmaya çalışıyo ama nerdeyse koparıcak dedim tamam ben çıkarırım yok dedi gerek yok sınavdan bırakıcam seni dedi bende ama ben kopya çekmedim tüm süre boyunca ekran size dönüktü dedim daha çok kızdı ve bana işte sen nasıl bir aşağ*ıksın kendini ne sanıyosun demeye başladı bende çıktım sonra öğrendimki bana yaptıklarını diğerlerinede yapmış bitane kızın kalemi bitmiş ( bu arada yedek kalem getirmemize izin vermiyo kendisi ) yanındakinden kalem istemiş kıza sen nasıl kalem istersin falan deyip kovmuş

Üniversitedeki hocayı kime şikayet edebilirim?