Merhaba oğlum 2. sınıf devlet okuluna ve ek olarak etüte gidiyor. Sınıf öğretmenı kadın ve genç birisi 25-26 yaşlarında. Oğluma kötü davranıyormuş sürekli ağlıyor oğlum. Etüt öğretmeni için bir şey demiyor ama sınıf öğretmeninden oğlum çok şikayetçi. Okuldan soğudu çocuk
Bizim veliler olarak aramızda kurduğumuz whatsapp grubumuz var. Sadece benim çocuğum değil yani sınıfta birçok çocuğa kötü davranıyor bu öğretmen. Çocuklarla dalga geçiyor. Ders esnasında çay kahve içip telefonla başkalarıyla mesajlaşıyormuş. Önce sakinken sonra bağırıp çağırıyormuş. Bunu sadece benim evladım demiyor. Neredeyse bütün çocuklar diyor. Bir çocuğun tuvalete gitmesini yasaklamış. Çocuk altına kaçırmış şimdi okula gitmek istemiyormuş. Başka bir çocuğu tahtaya çıkarmış çocuk çözemeyince sert bir şekilde seni mi bekleyeceğim be git otur yerine tembel diye bağırmış. Çocuğun psikolojisi bozulmuş. Başka birisinin çocuğuna takmış. Büyüyünce çöp toplayacaksın diyormuş sürekli. Bir diğer çocuğa ise özel çocuk diyormuş sürekli. Velisi bana anlattı çocuk demiş annesine ben özel miyim anne diye
Bir de okulun başından beri ayrımcılık yapıyor. Ayrımcılık konusundan haberdarım ve gözlerimle gördüm. Sınıfta 2 çocuk favorisi öğretmenin. Bu durumda sadece 2 çocuğa iyi davranıp geriye kalanlara kötü davranması bana mantıklı geliyor. O yüzden ben oğluma ve diğer çocuklara inanıyorum. Gerçi her şeyden önce bu kadar çocuk yalan söylemez. Okuldan soğumazlar
Öğretmen bizim yüzümüze normal görünüp artık içinde ne yaşıyorsa çocuklardan çıkarıyor. Ödevleri de hiç kontrol etmiyor. Hangi öğretmen ödevleri kontrol etmez? Hangi öğretmen ders saatinde sınıfa çay kahve getirip telefonla mesajlaşır? Kocam çıldırmış durumda. Okulu basıp öğretmeni sakat bırakmayı düşünüyor ben durduruyorum. Whatsapp grubumuzdan bir veli öğretmeni şikayet edeceğini söyledi bu gerçekten işe yarar mı? Şikayet edildi diye ya çocuklara daha kötü davranırsa? Oğluma akıllı saat takıp konuşmaları gizlice kaydetmeyi ve sonra sosyal medyaya yayınlamayı düşünüyorum ama büyük hesabım yok. Bu öğretmeni nasıl durduracağım. Kamuya nasıl ulaştıracağım nasıl farkındalık yaratacağım bilmiyorum. Lütfen fikir verebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer