selam. Ben askere gidicem kısmetse. Ordan kalmayı uzman çavuş olarak. Lise mezunu olduğum için en fazla uzman çavuş olabiliyorum. yaşım 1 eylülde 24 olacak. Ben askere gittiğimde eğer uzman çavuş olarak kalmayı başarırsam uzman çavuşlukdan bordo bereliye ya da sat, sas komandosu olabilirme ihtimalim varmı? Fiziğim düzgün sağlıklıyım hiç sigara içmedim. boyum 189 kilom 70.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUzman Çavuş, Sağlığı sporu geçerse Özel Kuvvetlere girebilir yani Bordo Bereli olabilir. Sat veya Sas olabilmek için en az Astsubay rütbesinde olmak gerekiyor ve Deniz Kuvvetleri personeli sadece başvuru yapabilir. KKK. HvKK. Dz. KK Özel Kuvvetlere başvuru yapabilir. Jandarma Uzman Çavuş Bordo Bereli olamaz Sat veya Sas başvurusu da yapamaz, sadece JÖAK JÖH vs. Jandarmaya ait şeylere girebilir. Özel Kuvvetler spor mülakatı; 35 Şınav, 40 Mekik, 6 Barfiks , 3 km koşu bunları geçtikten sonra Sözlü Mülakat (En zoru bu aşama) Bunlarda başarılı olursan 12 Doktordan Sağlık raporu alıcaksınız, küçük de olsa bir sağlık probleminiz olmaması gerekiyor. Insanları yanlış yönlendirmeyin bilmeyen herkes saçmalamış burda. Sorusu olan Twitter; [kareliikagiit] hesabından ulaşsın yardımcı olayım.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılteskere bırakmak nasıl oluyor kardeşim paralı asker gibi filânmı oluyorsun bide herkes teskere birakabilirmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeş mülakatları var eğer sağlıklı isen vede mülakatları geçersen askerde kalabiliyorsun.
kalabilirsin kardeşim ben kaldım.
114 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah abi kilom düşük ama biraz kilo alıcam. Çok istiyorum sat, sas, jöh ya da bordo bereli olmayı.
Soran+1 yılanladım abi sağolasın. Ya ben uzman çavuş olmayada razıyım. yeter ki bir şeyler çıkayim boş gezen olmiyim.
Soran+1 yıleyvallah abi çok hevesliyim inşallah askerde kendimi çok geliştiririm zaten komando olmak istiyormusun dediler evet dedim. Komando olurmayı çok istiyorum.
Soran+1 yılkasım celbinde
Soran+1 yılkilis
Soran+1 yıleyvallah abi inşallah hayırlısı olur sağol sana kolay gelsin çok şerefli bir şey askerlik, polislik, öğretmenlik ve doktorluk tüm meslek kutsal ama bu 4'ü en kutsalı
Soran+1 yıltamam abi iyi günler
- +1 yıl
reis memnunmusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Olabilir ama biraz zor onların eğitimine dayanmak çok zor ve 70 kg biraz zayıfsın orda bile elenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol kardeş.
Astsubay eğitimi alıcan sonra yanlış hatırlammıyorsam 4 senelik bir kurs var ama o kursa gitmeden önce yaklaşık 80 adet testi geçmen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilirsin belli sure gorev yaptiktan sonra basvurursun kurs acilinca gidersin egitimde basarili olursan dosyan transfer edilir yalniz eger kurs 6 ay ve fazla olursa. Egitimde basarisiz olursan meslekten atilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
En düşük rütbe Astsubay05 Yorumla
Soran+1 yılama bazı sitelerde bordo bereliye geçis yapma varmış bunu uzman çavuşların kendisi söyledi.
Cevap sahibi+1 yılJÖAK veya JÖH olur
Cevap sahibi+1 yılVarmış diyoraan neden soruyon
Yok
Kesin ve net bilgi
Soran+1 yılhayır yeni çıkmış bu eskiden yokmuş ama şimdi açılmış o yüzden SORUYOM.
+1 yılZor olamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Uzman çavuş bordo bereli ya da sas, sat komandosu olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat