Arkadaşlar, Marmara da fen bilgisi öğretmenliği ve çift anadal programı ile kazandığım sınıf öğretmenliğini okuyorum, 3. Sınıfa geçtim, ama bu sene yatay geçiş yapma hakkım var ve Marmara eczacılık yazmayı düşünüyorum, büyük ihtimal tutar görünüyor, sizce her şeyi geri de bırakıp geçmeli mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSeviyorsan geç..
Ben üniversiteye hazırlanırken, kimya mühendisliğini bırakıp, eczacılık için tekrar hazırlanan vardı..
#Vesselam10 Yorumla
Eğer tükkan açacak sermayen varsa eczacılık garanti meslek. Amerikanın oyunları bunlar. İlaç manyağı yaptılar dünyayı
20 Yorumla
+1 yılMantıklı adımlar attığında eczacılık seni maddi anlamda fazlasıyla doyurur lakin sabrının olması lazım. En güzeli öğretmen olman.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
yatay geçiş eczacılık mı? bir kere eczane açamıycan biliyosun değil mi
09 Yorumla
Soran+1 yılDiplomanı kiralarsın işler falan diyorlar, yeni kanunla sıralamaya koyup öyle eczane açma hakkı mı ne varmış
Soran+1 yılSonuç olarak her türlü zarara mı giriyorum, öğretmenlikte ilerde ne olacağı belli olmuyor işte yoksa güzel meslek ama atanma derdi 😔
Soran+1 yılTabi ki öyle değil de önemli olan mesleğimi yapıp faydalı olabilmek ama işsiz kalma olanaklarını ele alarak cevap veriyorum ben, sağolun bilgileriniz için.
Soran+1 yılFtr diyen de var aslında onu hiç düşünmedim çok zor diyorlar ama bu konuda ne düşünüyorsunuz
Soran+1 yılşu an ki durumda sanıırm tıp ve hukuktan başka cazip bir şey kalmadı galiba 😔
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. Bence bırakıp geç. Öğretmenlik öldü.
10 YorumlaÖğretmen olup sürüneceğine eczacı ol dükkan aç :)
10 Yorumla
+1 yıleczacılıkta çok para var
10 Yorumla
+1 yılTutuyorsa düşünme geç bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEczaciliga yatay gecis yapamazsinki
04 Yorumla
Soran+1 yılKurum içi yatay geçiş yapılıyor geçen sene arkadaşım diyetisyenliğe geçti
Soran+1 yılTabi gano ve lys sıralamana da bakılıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle birseymi var ya o zaman bende kendi universitemde notlarimi yüksek tutup tıpa gecim
Soran+1 yılTıpta kontenjan az oluyor 1 kişi alıyor o biraz zor, ama ftr 3 eczacılık 10 kişi alıyor bizde oda değişiyor tabi
Eczacılık tabiki de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılodyologum ben arkadaş
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel meslek
Cevap sahibi+1 yılEyvAllah
Cevap sahibi+1 yılama işsiz büyük ihtimalle 😂
+1 yıleczacılık derim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı