evet arkadaşlar soru yukarıda, sizce hangisi? pomem derseniz üniversite de hangi bölümün okunması daha avantajı olur?
Cevabın nedir?
Pomemde komiser yardımcısı olarak işe başlar ve zamanla yükselirsin. Pmyo yu bitirince polis memuru olursun yeteneğine ve niteliklerine göre çevik, yunus gibi kuvvetlerde çalışırsın
216 Yorumla- +1 yıl
yalan söyleme pomemde memur başlarsın komiser yard başlamak için güvenlik bilimler ifakültesi okuması lazım. her önüne gelen yorum yapmasın lütfen
Soran+1 yılsadece lise mezunu olarak kalmak sorun teşkil etmez değil mi?
- +1 yıl
yanlış araştırmışsın bende polis olucam ama dediklerin çok yanlış
- +1 yıl
hayır pomem için herhangi bir 4 yıllık üniv bitiriceksin. sonra kazanırsan 4 ay okuyup memur olursun
Soran+1 yılhayır kısıtlama falan gelmedi de, sadece kendimi geliştirmek istiyorum polislik için
- +1 yıl
bak özel mesaj atsaydın anlatırdım sana ama buradan kısa bir örnek veriyim polislik için kendını geliştiriceksen benım abımın arkadaşı 4 yıllık kimya bölümü mezunu balistikte görev yapıyor polis kendisi
Soran+1 yılhukuk istiyorum aslında ama kafam karışık sadece
Soran+1 yıluludağ :)
Soran+1 yılyani orası öyle tabi :)
+1 yılPmyodan düz memur çıkıyorsun pomem de güzel bilemedim dşdödö pomem sanırım tarihe falan ağırlık vericek bişey oku öwğfösl farketmez o çok sıkıntı değil
11 Yorumla
Soran+1 yılseçim yapmam lazım şu an çok sıkıntı :D
+1 yılikiside aynı kardeş sadece pomemliler 150 tl daha fazla alır üiv mezunu oldukları için. pomem 4 ay okursun pmyo 2 yıl
08 Yorumla
Soran+1 yılatanmaları falan farklı değil mi bunların?
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
bak bende polis olucam 3 yılım kaldı özelden mesaj atarsan doğru bilgiyi veririm sana zaten abimde polis benım bu yorumlara baktım çok yanlış şeyler var
Soran+1 yıltakip ettim mesaj gönderemiyorum
- +1 yıl
Özelden yazabilirmisiniz
+1 yılüniversitede okuduğun bölümün avantajı yok. pomem den girersen komiser olursun pmyo dan memur.
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
@Elite0721 bana emniyet müdürünün söylediği bu. Belki daha kolay oluyorsun demek istemiştir orasını bilemem. Maaşının daha fazla olduğu da bir gerçek.
Soran+1 yılmaaşa bakacaksanız gidin tıp okuyun
- +1 yıl
Maaş için polis olmaktan bahsetmiyoruz biz. Maaş için polis olacak bir kişi bulamazsın orayı bir geç zaten soran kardeş.
@Elite0721 benim babam da emekli polis memuru. Şu an 1.900 lira maaşı var. Eğer lise değil de üniversite mezunu birisi olsaydı 2.250 gibi bir emekli maaşı alacaktı. Maaşa etkisi var. - +1 yıl
Pomemden de memur olunuyor kardeş yanlış bilgi verme pomemliler üni okuyup pomem bitirene kadar pmyo lular açıktan 4 yıllık bitirip daha erken komser olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılpmyo bitirdikten sonra pomem olabilirmi? olursa o bence
03 Yorumla
Soran+1 yılbildiğime göre tek bir okul seçme hakkın var
- +1 yıl
pomem o zamn
Soran+1 yılneden pomem sence?
+1 yılhertürlü pmyo tabiki 2 senelik eğitim nere de 4 aylık eğitim nerede
113 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylıkta sadece silah kullanmayı öğretiyorlar, bir arkadaşım trafikte çalışıyor yeni mezun oldu, pmyo enayilik diyor
- +1 yıl
saçmalamış pmyo hertürlü iyi. kapsamlı bir eğitim herzaman şart iyidir. işin kolaylığı pomem. 4 ay eğitim al yalandan hemen basla
- +1 yıl
ayrıca pmyo da istihbarat a. girme gizli polis olma olanağın var
- +1 yıl
neresi fazla siz. polisliği para içinmi meslek içinmi yapıyorsunuz onca yasa var yetki var eline silah alıp sokağa çıkıp polis olunmaz şiddetle polis olunmaz bu işin psikoloji dersleri var pkk bile dağda 4 sene eğitim görüyor. saçmalamayın cahilmisiniz 4 aylık eğitim ile polis mi olunur e tabi sizin görüşünüz maaş bir an önce yatsın 1.2 ay maaş yatmasa istifa bile edersiniz nerede vatan bayrak? buşuna mı millet akedemiye harp okuluna gidip vatan sevdasına ömrünü veriyor bu işlet okadar basitmi magandamısın eline silah alıp 4ayda sokağa çıkıcaksın.
Soran+1 yılpara için yapılacak meslek olsaydı pomemi açmazlardı
- +1 yıl
ona bakarsan pöhdeki para hiç bir birimde yok insanlar ne. için giriyor polisliğe kpss de bisey yapamıyor torpil olmadığı için artık özel sektör bile zorlastı polisliğe kaçıyor ben sanmıyorum vatan için değil çoğu hayatını kurtatma peşinde. polislik işin kolayına kaçma çoğuda zaten istifa ediyor işin zorluğunu görüp rüşvet için giriyo çoğuda.
- +1 yıl
hiç bir birim para için açılmaz insanlar para için giidiyor senin anlamadığın nokta bu
Soran+1 yılbir yerde haklısın geçen bir polis tanıdım kulakları çınlasın açıkta kalmış açıkta kalmayayım diye polis olmuş yani polis ama zordan yapıyor yakında bırakır fikrimce, sağlık şartlarım el verseydi polislik değil harp okuluna giderdim, polislik benim için bambaşka gönül işi
- +1 yıl
aynen Bak çok güzel bisey dedin gönül işi Allah gönlüne göre versin inşallah namuslı bir. polis olursun bende P. Ö. H gircem bu sene alım olcak Nasipse. hatta gönüllü olarak doğuya gitmeyi bile isticem Allah gönlümüze göre versibin herseyi
Soran+1 yılAllah hepsinin, hepimizin yardımcısı olsun kolay değil çok zor ama söz konusu vatansa gerisi teferruattır :) senin içinde hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
teşekkürler aynen öyle
+1 yılünide istediğin bölümü oku farketmıyor istersen aöf oku. polis olmak için üni okunmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılkendini geliştirmek amaçlı üni okunmaz mı?
- +1 yıl
ünide insan mı gelişiyormus :DD:D: hem polislikle üni ne alaka
Bölümün önemi yok
07 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum da, kendimi geliştirmek amaçlı vs
Soran+1 yılpolislik sıradan bir meslek değil fikrimce, polislik öyle ağıza alınacak kadar kolay da değil göründüğü gibi hiç değil be kardeşim
Soran+1 yılsen oldun mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler