Ben 4 yıl boyunca ders çalışmadım. Lise bitti ve ygs ye girdim. Barajı da asamadım. Ama söyle bişey var ki ben çalışmadığım için yapamadım. İt kopuk değilim sadece çalışmadım. Diş hekimliği istiyorum seneye kadar çok düzenli (köpek gibi) çalışacağım. Arkadaşlarım kazanamazsın diye dalga geçiyor hevesim kırılıyor. Ama gerçekten çalışmadım. Çalışacağım hergün. Diğer sınava kadar. Sizce kazanılır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılinanarak çalışırsan, biraz da temelin varsa yaparsın bence niye olmasın ki? ama kesinlikle çalışmayı aksatmaman lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden başla önünde neredeyse 1 yıl var. belki en iyi üni lerde olmaz ama ortalama bir ünide kazanırsın. kimseye de kulak asma motivasyonunu düşürmelerine izin verme
+1 yılDüzen, plan ve azim. Benim bu şekilde düşük seviyeyle başlayan arkadaşım 9 ay sonunda İTÜ inşaat mühenliği kazandı
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 799 cevap paylaştı. insanüstü bir başarı gerekiyor yapabilecegini sanmam 2 yıl belki
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
+1 yılNe kadar çabuk öğrenebileceğini bilmediğimiz için burda kim ne söylese yalan. Çok çabuk öğrenebilen biriysen olabilme ihtimali var, ama inan çok zor. Ama sen yinede çok çalış, olmasa bile en azından denedim dersin.
10 YorumlaKazanırsın benim iki iki yıllık boktan bir bölüm okumaktansa 1 yıl adam gibi çalış doktor ol
30 YorumlaNoldu kazandın mı Allah aşkina hangi bölumdesin şu an @Fatihkml
10 YorumlaKazanırsın bence liseye geçiş sınavı puanın kaçtı
11 Yorumlakazanılır baska bir bölüm oku okuyanlar pisman
05 Yorumla- +1 yıl
Düşük tıpa giderse yüksek puan alsa bile geçmesi daha kolay özetlere çıkmış sorulara çalışır geçer okul bittikten sonra iş bulması çok kolay eczacılıkta mühendislik öğretmenlik vs kesin aç kalmaz diye bir şey yok ki artık hukukta bile dolu avukat var pastadaki dilim azalıyor deniliyor kirasını ödeyemeyen avukatlar var tıp veya diş seçerse işsiz kalmaz
+1 yılKazandın mı
00 Yorumlakazandın mı
00 Yorumla
+1 yılkazanamazsın
013 Yorumla- +1 yıl
yapamazsın belki 100 bin civarında olursun diş hekimliği 30 binlerce alıyor en az ben geçen sene 300 bindeyim bu yıl kendimi sıka sıka boynumu sürekli kutlettim masada huzursuz oluyordum çünkü masada otursmiyordum yine de odsklayamadim kendimi hala vucüdumun her yerini kütletiyorum psikolojik bir şey bu keşke hiç sınava girmeseydim de bu alışkanlığı kazanmasıdır 92 bine girdim bu yıl lysye giricem 10 gün sonra ksde boş boş geziyorum masada oturunca sıkıntı basıyor para olsa bira mira alıp odaklanacağim kısacası yaparım demekle olmaz hayal hırs gaza gelmek kapitalist tabirler 😃
- +1 yıl
insanlara umut vermejk kolay en basit futbol sektörü Ronaldo maymunun koyarlar bakım adam çingene yokluktan gelmiş o başardı neden siz başarmayasiniz derler siz hırs yapar kendinizi parçalardan iz sonuç hayal kırıklığı onca hırpalanmış stresler olan ömrünüze olur o yüzden yapan var niye siz yapmaygasiniz diyenlere 6apiştirin şamarı onlar sizin çabanızi emeğinizi çalar sizi istismar ederler
- +1 yıl
keşke seninle bir yıl sonra arkadaşın sonucunu ogrensek pişman oluşunu görmek istiyorum gfddfty
- +1 yıl
arkadaşlar ben umut satmam gerçekler için yaşarım
- +1 yıl
tm kıskancım 92 bine girdim hedefim mimarlık ve her türlü kazanacağim ama kıskancım başarılar dostum sana
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne